![]() |
| | #1 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 03-Aralık-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 23
| ![]() [FONT="Comic Sans MS"]:: KEMAL DOĞULU Maxi Single Hazırladı :: Hande Yener”in imaj maker ve klip yönetmeni Kemal Doğulu maxi single hazırladı. Hande Yener”in son albümünün hit şarkıları “Romeo – Nasıl Delirdim – Yalan Olmasın” ın besteci ve aranjörü Erol Temizel ile Hande Yener”in el ele verdiği maxi singleda Kemal Doğulu “Bir Yerde” adlı şarkıyı yorumladı. Single albümle aynı adı taşıyan “Bir Yerde” ye klip çeken Kemal Doğulu şarkıda Hande Yener ile düette yaptı. Albümde 2 yeni şarkı ve de 2 versiyonu yer alıyor. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 03-Aralık-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 23
| BİR YERDE Ait olduğun yerde değilsin Yine de bekliyorum Kalbimi yeniden çıldırtabilirsin Yine de bekliyorum Çok geç değil 0dan uzanabiliriz sonsuza Biz eski sevgiliyiz Her an barışabiliriz Anlıyorsun ne hissediyorsan Sahip olamadığında Nerde görsen içleniyorsun Unutamadığında Bir yerde göz göze gelmemiz yeter zaten Bir yerde göz göze gelmemiz yeter bazen Sahip oldukça yalnız birisin Yine de istiyorum Kalbimi yerinden çıkarabilirsin Görünce biliyorum Bu ilk değil Yeniden uzanabiliriz sonsuza İki asi sevgiliyiz Her an karışabiliriz Anlıyorsun ne hissediyorsan Sahip olamadığında Nerde görsen içleniyorsun Unutamadığında Bir yerde göz göze gelmemiz yeter zaten Bir yerde göz göze gelmemiz yeter bazen Bu da klipp... |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| Alıntı:
Kemal kim bu arada
__________________ ![]() | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |