![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 28-Mart-2008 Bulunduğu yer: ankara,66 vatan 06 mekan Yaş: 20
|
Tam ismi: Lee Ryan Takma ismi: Jubby Doğum tarihi:17 Haziran 1983 7:20am Doğum yeri: Chatham,Kent,İng. Boyu:1 80 cm Kilo: 76 kg Kardeşleri: 1 kız Göz rengi: Yeşil/mavi Saç rengi: Sarı Favori şarkıcı: Stevie Wonder Favori albüm: Boyz II Man Favori kitap: Basketbol Günlüğü Favori film: Fight Club Favori TV şov: The Young Ones Favori aktör: Edward Norton Favori yemek: Sushi Favori içecek: Red Bull Favori Parfüm: Coco Chanel Favori futbol takımı: Chartlon Athletic Favori rengi: Mavi Favori Marka: Gucci Favori araba: Silver Audi TT Favori şehir: London İlk sevgilisinin adı: Karla Ayakkabı no: 42 Kahramanı:Motown Burç:İkizler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pek fazla bilgi bulamadım kendisi hakkında ama albümünde 12 şarkı bulunuyor 1-army of lovers 2-turn your car araund 3-when I think of you 4-real love 5-parking 6-wish the whole world knew 7-close to you 8-miss my everything 9-daydreamer 10-jump 11-how do I? 12-In the morning albüm mütiş şarkılar süper. kendiside çok tatlı.. blue grubundaydı ama ayrıldılar
__________________ __________________________________________________ _ ![]() Bir AdaM İki KaDın.. sadece yakın arkaDaşlar.. Ama SusaN ise Yine Hep BEN..!! HeR sÖzÜmÜz dUdAkLaRdA gÜlÜş OlDu DöNmEk İhtİmAlİ yOk aRtIk O gÜlÜşLeR dÜş oLdU |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 28-Mart-2008 Bulunduğu yer: ankara,66 vatan 06 mekan Yaş: 20
|
evet çocuk gibi.. diğer resimlerinde daha çocuk gibi. böle değişik değişik pozlar vermiş. çok doğal bi yapısı var. seside çok güzell
__________________ __________________________________________________ _ ![]() Bir AdaM İki KaDın.. sadece yakın arkaDaşlar.. Ama SusaN ise Yine Hep BEN..!! HeR sÖzÜmÜz dUdAkLaRdA gÜlÜş OlDu DöNmEk İhtİmAlİ yOk aRtIk O gÜlÜşLeR dÜş oLdU |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
itiraf etmeliyim eskiden bunu severdim :blush2: sonra sonra tiksinmeye başladım (yaptığı bazı işlerden dolayı) onun sayesinde sarışın ve renkli gözlü erkeklerden soğudum diyebilirim |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |