![]() |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 11-Eylül-2007 Yaş: 23
|
Asıl adı Brian Hugh Warner, Ohio'da 5 Ocak 1969'da doğmuştur. Uzun boylu çelimsiz ve sıska bir çocuktu. Yediği dayaklar sonunda ailesinin rehabilite kararı ile Katolik okuluna giden Warner, ilerleyen zamanlarda Florida’ya taşınma kararı alır. Burada müzik dergisinde yazarlık yapan Warner, sonrasında dönemin ünlu gitaristlerinden Scoth Mitchell ile tanışır. Marilyn Manson'ın ilerleyen dönemlerinde de çok önemli bir isim olan Trent Reznorla da ilk kez gazetecilik döneminde tanışır. Daisy Berkowitz’in de aralarına katılmasıyla kendine grup kurma fikrini ilk kez zikreder. Grup öncesi, Satan on Fire adlı bir grupta bas gitar çalar ve Mrs. Scabtree'de ise davul çalar. Bu gruplar da daha sonra grup elemanı olacak Twiggy Ramirez ile çalışmaktadır. 1989'da Marilyn Manson & The Spooky Kids kurulur. Çıkardıkları başarılı demolar ile internet ve gazetecilik zamanındaki sağlam bağlantılarıyla hemencecik ün salan, sonrasında şarkı sözleri ile kitleleri kendi saflarına çeken Manson and the Spooky Kids, zaman içerisinde müzisyen değişiklikleri yapar. Sahada sürekli değişen insanlar bir anda grubun imajına dahil olup bir nevi mutasyon geçirirler. Tamamıyla sahne şovundan ibaret olduğu düşünülen Manson ailesi üyeleri yaşam tarzlarıyla da hep gündeme düşmesi bu zamana denk gelir. 1992'de grubun adı Marilyn Manson olarak kısaltılır.
__________________ inconsolable |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 07-Ocak-2008 Bulunduğu yer: live in turkey=) Yaş: 22
| bu aralar albüm yapsa iyi olur çünkü onu silicek dehşet albümler var piyasada..
__________________ ![]() I look around me But all I seem to see Is people going nowhere Expecting sympathy It's like we're going through the motions Of the scripted destiny Tell me where's our inspiration If life wont wait I guess it's up to me Well so long You'll miss me when I'm gone You're gonna miss me when I'm gone ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
ben silineceğini pek sanmam... adamın bir albümün bakar yeniden yükselişi... acayip bir hayran kitlesine sahip çünkü...
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 07-Ocak-2008 Bulunduğu yer: live in turkey=) Yaş: 22
| evet oda var..
__________________ ![]() I look around me But all I seem to see Is people going nowhere Expecting sympathy It's like we're going through the motions Of the scripted destiny Tell me where's our inspiration If life wont wait I guess it's up to me Well so long You'll miss me when I'm gone You're gonna miss me when I'm gone ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| ben bu adamı hiç sevmiyorum görünüşü tiksinç yani bana göre başkasının zevkini bilememe ıııııyyyyykkkkkkkkk şeklinde benim için ama bazı şarkıları fena değil ama metalde metallica derim ben |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |