![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 18-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: ankara Yaş: 26
|
hakkında çok bişey bildiğim yok tel bildiğim adının zeki olduğu kendisi baya deli... geceleri dinliyorum uykusuz kaldığımda...millete yaptırmadığı şeyler yok detaylı bilgisi olan varsa öğrenmek isterim... alem fm frekansı bi de onu biliyorum
__________________ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 28-Mart-2008 Bulunduğu yer: ankara,66 vatan 06 mekan Yaş: 20
|
ben matraxı aşırı şekilde dinlerim. sunucusu zeki kayahan coşkun. (kendisi pek bi sinirli pekbi espirili ) saat 23:00 ile 02:00 arasında yayınlanıyo. programın çeşitli bölümleri var gecenin kahramanları,iyilik melekleri,sepet matraxyonları,gece piknikleri, grup guttirik olarak şarkı türkü pöykürme, gecenin saçma sapan konusuna katılma, programın maskotları var, rahat batması bölümü var, fedonculuk oyunu var(fedonculukta eşyaları parçalayıp rahatlıyorlar) sokak satıcılığı bölümü var, canlı yayında yemek pişirip hiç tanımadığı insanlarla paylaşıyorlar, daha başka ne söyleyeyim sokağı radyoya radyoyo sakağa taşımaya bayılıyorlar. ne dediğinin farkında olmayan sünepe beyinlilerden hazzetmiyorlar. cutt. yani kesinlikle dinlenmesi gereken bi program çok matrk geçiyo. alem fm de hafta içi hergün var..umarım yeterince bilgi edinmişsindir
__________________ __________________________________________________ _ ![]() Bir AdaM İki KaDın.. sadece yakın arkaDaşlar.. Ama SusaN ise Yine Hep BEN..!! HeR sÖzÜmÜz dUdAkLaRdA gÜlÜş OlDu DöNmEk İhtİmAlİ yOk aRtIk O gÜlÜşLeR dÜş oLdU |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 28-Mart-2008 Bulunduğu yer: ankara,66 vatan 06 mekan Yaş: 20
|
sanırsm forumda matrax dinleyen pek yok herhaldee.. bence dinleyin valla hakkiatten matrax yaa.. ben uyya kalmadığım sürece dinlerim... ![]() ![]() ![]() bazan uykumada yenik düşerim
__________________ __________________________________________________ _ ![]() Bir AdaM İki KaDın.. sadece yakın arkaDaşlar.. Ama SusaN ise Yine Hep BEN..!! HeR sÖzÜmÜz dUdAkLaRdA gÜlÜş OlDu DöNmEk İhtİmAlİ yOk aRtIk O gÜlÜşLeR dÜş oLdU |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 01-Şubat-2008 Bulunduğu yer: SAMSUN VE BAFRA Yaş: 20
|
ya ben çok seviyom zekiyi çok matrak ya gülmekten kırılıyom ama programın hiç sonun getiremedim takıyom telefonu kulağıma bi bakıyom uyuya kalmışım:haha::haha::haha:
__________________ ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Trabzon Yaş: 26
|
Dinlenmez olur mu ya ZKC manyax bir matrax atraxion hastası zır delü, fırından yeni çıkmış sütlaç gibi sıcak ve yumuşak bir adam. her gece dinlemeye çalışırım. Muzo dan filan çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. En kral radyo programı olarak değerlendiriyorum kanımca hastasıyımdır yani
__________________ Keep The Backstreet Boys Pride Aliveeeee!!!!!! http://www.pu-co.com/iletisim.html Adresini tıklayarak Purple Concerts e BSB ile ilgili temennilerimiz iletelim. Türkiye de bu işi yapabilecek en yeni ve en güçlü firma olması dışında gerçekten ilgilendiğimizi de gösterirsek sanırım sonuç alabiliriz. |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |