![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| Nevzat Doğansoy, 24 Aralık 1968'de İstanbul'da doğdu. Müziğe mandolin çalarak başladı, üniversite yıllarında ise elektro gitar ile tanıştı. İstanbul Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olduktan sonra, yüksek lisans için tercihi finans oldu. Nev'in profesyonel iş hayatına atıldığında bile müzikle ilişkisi sürdü. Adidas ve slazenger gibi markaların ürün müdürlüğünü yaparken, 1995 yılında Chantage grubu ile Cool Bar'da sahneye çıkmaya başladı. 2001’de ise Jingle House - Aura Productions ortak yapımı ile ilk albümü Her Şeye Rağmen'i yayımladı. Bu albümde Özkan Uğur, Göksel, Tuba Önal gibi isimlerle çalıştı.
__________________ ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| Diskografi Işığım ve Gölgem 01. Susma 02. Sukût-u Hayal 03. Kelebek 04. Cevriye Cabbar 05. Alev Alev 06. Gölge 07. Kör Kuyular 08. Sevmek İçin Burdayım 09. Gül Bahçesi 10. Aşk Meydanı 11. Kelebek (Versiyon) 12. Kör Kuyular (Akustik) Yapım: PASAJ Yapımcı: Murat DOĞAN Prodüktör: Nev & Naim KORUDAĞ Düzenleme : Nev & Naim KORUDAĞ & Erdem TARABUŞ Kayıt & Miks : Naim KORUDAĞ Stüdyo : Soundtrack Stüdyoları Mastering : Naim KORUDAĞ Tüm şarkıların söz ve müziği Nev'e (Nevzat Doğansoy) aittir. Fotoğraflar ve Grafik Tasarım : Candaş ARIN / 101CC Stil Danışmanı : Duygu ALTIPARMAK Baskı : Onur Ofset Manejerlik ve Organizasyon : Nilgün EVREN Manejer Asistanı : Öyküm SAFİOĞLU e-mail : nilgun@nev.com.tr - oykum@nev.com.tr T:0212 212 55 28 Sen Gibi 01. Benmişim 02. Dans Et 03. Meğer 04. Can-ı Gönlüm 05. Dem 06. Mühürlü Kaderim 07. Bu Gece 08 .Aşk 09 .Bazen 10. Cadı Kazanı Yapım: PASAJ MÜZİK Prodüktör: Volkan BAŞARAN Kayıt: VB STÜDYO: Volkan BAŞARAN ADA: İhsan APÇA, Özkan Özgür METE EREKLİ TUNÇ STÜDYOLARI: Tolga GÖRSEV Mix: İhsan APÇA Mastering: Çağlar TÜRKMEN (İMAJ) Editing: Volkan BAŞARAN, Mehmet ÜNAL, Özkan Özgür METE Fotoğraflar: Tamer YILMAZ Grafik Tasarım: Beril TOKCAN – CREATIVE Herşeye Rağmen 01.Zor 02.Bazen 03.Mavi 04.Gülüm 05.Herşeye Rağmen 06.Yaşarken Doğmak 07.Nereye 08.Umut Sahili 09.Efkarlı 10.Es 11.Küçük Kız 12.Zor (Kıvach K. Mix) Yapım: Jingle House Yapımcı: Aura Productions Prodüktör: Hakan ÖZER Düzenlemeler - Kayıt: Hakan ÖZER Miksaj:Oğuz KAPLANGI Stüdyo:Jingle House, Şubat 1998 - Ağustos 2001, İstanbul Mastering: Steve ROOKE - Abbey Road Studios, Ekim 2001 LONDRA Fotoğraflar: Tamer YILMAZ Grafik Tasarım: Serdar SIRTANADOLU Baskı: Galeri Matbaası Hakan Özer: Tuşlu çalgılar, davul programlama (bütün parçalar), bas programlama, geri vokal Toygun Sözen: Alto saksofon Eyüp Hamiş: Ney İlgen Küçükseller: Keman Özcan Şenyaylar Yaylı Grubu: Yaylı çalgılar Cem Özkan: Bas gitar, geri vokal Cengiz Ercümer: Darbuka, bendir, küp Özkan Uğur: Geri vokal Göksel: Geri vokal Tuba Önal: Geri vokal Elif Ersoy Dağıstanlı: Geri vokal O&Oğuz Kaplangı: Geri vokal
__________________ ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
nev... efkarlıyım başım duman sitemim var ey koca çınar.. bi kaç tane daha var böyle sağlam parçaları mesela 'bazen',zor,sen gibi,mühürlü kaderim... yeni albümü daha tam dinleyemedim sadece sukutu hayal i biliyom o da iidir..
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |