![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 18-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: ankara Yaş: 26
|
eminim birçoğunuz hatırlar ama zamanın en büyük boybandlerinden... radyoda yeni şarkılarını duydum ve çok beğendim... vh1nın bir zmanlar yaptığı röportajda kesinlikle birleşmeyeceklerini söylemelerine rağmen karar değişiklikleri müzik dünyasını şaşırttı... "summer time" dinlemenizi tavsiye ederim...
__________________ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Ekim-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 26
|
benim ablam çok hayrandı bunlara.kasetleri varmış ama arkadaşları kaybetmişler sacede bir kasetlerinin kapağı var elimizde step by step adlı şarkılarını çok beğeniyorum,eski bir şarkıları bu.
|
| | |
| | #6 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 07-Eylül-2007 Yaş: 23
|
step by step süper ya
__________________ LADYMCLEAN !! there come a day when you walk out of my dreams face to face like am imagining baby how can I be sure that you're the one am waiting for will you be unmistakable...[SIGPIC][/SIGPIC] |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
bu amcaların en küçüğü 1973 doğumlu ise bu amcaların boyband tarihleri ne zamana dayanıyordur. size öss sorusu:muhahaha:cevap yer kürenin soğumaya başladığı dönemlere.:haha: her neyse onlar yeni bir akımın büyük öncüleriydi ve onlardan daha iyi bir boyband in çıkmasına zemin oldular. hoşgelmişler yeniden piyasalara.
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 14-Mart-2008 Bulunduğu yer: kocaeli Yaş: 23
|
evet haklısın boyband lerın en ıyısı bsb.boyband ve gırlband akımı yenıden baslıyo herhalde ama nsync bırlesmez ıns.zaten suanda piyasada olan boybandlerin en iyisi bsb-westlife-mcfly ve take that...
|
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |