![]() |
| | #13 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
green day'de ses soluk yok, keane desen yaşıyorlar mı belli değil.. placebo ile foo fighters'ın yeni albümlerini sabırsızlıkla beklerken ve de coldplay eski şarkılarını aratırken, rock adına özlediğim güzel tınıları bana tekrar dinleme şansı veren, bu aralar fazlasıyla takmış bulunduğum enfes grup.. timbaland'le çalışmış olmaları hoşuma gitmedi ama o olmasaydı belki de bu gruptan haberim olmayacaktı, kısfmet işte.. say (all i need) enfes, stop and stare zaten kendini kanıtlamış, yeni albümleri de böyle olur umarım.. edit: meğer placebo dağıldı dağılacakmış, haberimiz yok.. tüh ya..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 01-Şubat-2008 Bulunduğu yer: SAMSUN VE BAFRA Yaş: 20
| Alıntı:
__________________ ![]() | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
goodbye apathy,someone to save you,dreamin' out loud,all we are ve all fall down şu an ki favori şarkılarım ![]() çocuğun sesi dehşet,zaten o ses beni mestetti ve albümü dinleyeme sevketti(pek kafiyeli oldu )müzikler dehşet,kendi ara vokalleri dehşet,enstrümanlar dehşet,anlicanız adamlar kalite.. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 26-Kasım-2009 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 20
|
benim için backstreet boys kadar önemli tek gruptur.apologize çok ünlü oldu tamam ama diğer bir çok şarkısı da en az onun kadar güzel,hatta daha iyileri bile var.Say -all i need-,All fall down,All we are,Someone to save you çok çok güzel,bu şarkıların bulunduğu Dreaming Out Loud albümünü şubatta almıştım şu an bilinen ve çok dinlenen şarkıları All The Right Moves da gerçekten çok güzel ve bu şarkının bulunduğu albümü de heycanla bekliyorum çıkış tarihi de 13 aralıkmış ilgilenen varsa duyurulur
__________________ BsB gelse istanbula da koşa koşa gitseeem |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |