![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 27-Mart-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 19
|
işte özgür çevik'in son video klibi DÜŞÜŞÜM.... http://www.mtv.com.tr/mplay/detail.aspx?ClipId=4371 :17:
__________________ |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
| Alıntı:
Akademi Türkiye'den çıktı o(popstar gibi müzik yarışması__Barış Akarsu'da oradan 1.likle ayrıldı) yani asıl mesleği şarkıcılık ![]() kendisini çok severdim halen çok seviyorum,bu aralar hep şarkılarını dinliyorum zaten ![]() çok teşekkürler kezbancım çok mutlu oldum bu haberi duyunca ![]() (onun dilinden "anlasana" yı ve "mavi duvar" ı mutlaka dinleyin derim | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 10-Ağustos-2007 Yaş: 31
|
[QUOTE=Downpour;51924]aşkk olsuuuuuuuuuuuuun yani tubacım Akademi Türkiye'den çıktı o(popstar gibi müzik yarışması__Barış Akarsu'da oradan 1.likle ayrıldı) yani asıl mesleği şarkıcılık ![]() kendisini çok severdim halen çok seviyorum,bu aralar hep şarkılarını dinliyorum zaten [QUOTE=ya biliyorum da ama gerçekten hiç şarkı söylerken izlemedim kendisini o yüzden yani.:17:hiç klibine de rastlamamıştım o yüzden şaşırdım |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 01-Şubat-2008 Bulunduğu yer: SAMSUN VE BAFRA Yaş: 20
|
ben seviodum akademi türkiyede bu çocuğu ama şimdi değişik geldi bana şarkı sölemesibence oyunculuk daha çok yakışıo ona şarkıda fena değil idare eder
__________________ ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| severim bu özgür'ü ben ya oyuncuğu da iyiydi zaten..bende aynı şekilde 'akademi türkiye'den tanıyordum ve favorilerim arasındaydı :wink: bu arada seçil şu mavi duvar ı sırf senin için dinlicem bakalım nasılmış
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |