![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
| ![]() Pinhani Sinan Kaynakçı 25 aralık 1979'da istanbul'da doğdu. Çocukluğu Florya ve Bakırköy'de geçti. Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nden 1998 yılında mezun oldu. Müziğe bu okulda başladı. 1995 yılında yan flüt ve gitar çalmayı öğrendi. 1996 yılından itibaren aralıklarla stüdyo hiphop'ta bateri dersleri aldı. 2001-2003 yılları arasında "Van Basten" grubuyla beyoğlu barlarında canlı müzik yaptı. Bu dönemde kendi parçalarını yazmaya başladı. Farklı hedefleri nedeniyle gruptan ayrılmak zorunda kaldı. 2004 yılı sonunda Zeynep'le kaydettikleri demoyu Akın Eldes'e dinletti ve albüm kaydı başladı. Grubun vokalist ve ritm gitaristi. Zeynep Eylül Üçer 16 eylül 1985'te istanbul'da doğdu. Çocukluğu Teşvikiye'de geçti. 1991-1997 yılları arasında TRT istanbul çocuk korosunda şarkı söyledi. Orta okula İstanbul'da başladı. 1 yıl sonra ailesiyle Antalya'ya yerleşti. Antalya Koleji'nde okudu ve okulu adına 2.ligde uzun süre basketbol oynadı. Sinan'ın ona hediye ettiği bas gitarla aktif müzik yaşantısı başladı. Müzik öğretmeni olan annesinden solfej ve armoni dersleri aldı. 2004'te demo kaydı için İstanbul'a geldi. 2005'te albüm kaydının başlamasıyla yeniden istanbul'a yerleşti. Grubun bas gitarist ve vokalisti. alıntıdır.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
Kendilerini çıktıklarından beri takip ederim,mükemmeller tek kelime ile,kavak yellerine koydukları çoğu ilk albümlerinden olan şarkılarla bir efsane olmayı başardılar...Zaten gözümde efsanelerdi de |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| son zamanlarda çıkan nadir kaliteli gruplardan bence çok iyi bir iş çıkarıyorlar dinlemekten hiç bıkmıyorum aynen seçile de katılıyorum sesi beni çok dinlendiriyor şarkılara zaten söyleyecek bir lafım yok hepsi mükemmel
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| 'ben ki sevmekten hiç usanmam' ve 'ne güzel güldün' ü de ısrarla tavsiye edebilirim bide 'istanbulda' da süper bi şarkı :wink:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 23-Şubat-2008 Bulunduğu yer: aNkARa Yaş: 20
| Alıntı:
![]() Ve benim en beğendiğim özelliklerinden biri de güzel şarkı yaptıkları gibi fazla yerlere de çıkmıyorlar(Yalın'ım gibi..:blush2: ) Müziğe gerçekten değer veriyorlar bence.. (: | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |