![]() |
| | #51 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Alıntı:
)Bu arada rihanna melek olarak iyi olurda oyunculuğunada görmek lazım bence:d | |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 02-Eylül-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 25
|
wwwwwwwweeeeeeeeee işte riri'nin russian roulette şarkısının klibi daha izlemedim bende ilk buraya koyayım dedim ![]() ben şarkıyı beğenmiştim bakalım klibi nasılmış....bol seyirler..
__________________ ![]() |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 26-Kasım-2009 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 20
|
yahu rihanna iyi hoş da şarkılarından çok kendisi güzel bence kolay kolay beğenmem kimseyi ama rihanna'yı tek geçerim he bi de rehab benim için eskimeyecek hiç
__________________ BsB gelse istanbula da koşa koşa gitseeem |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 02-Eylül-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 25
| Rihanna İstanbul'da! | Müzik, Video, Haber, Forum, MTV Dizileri, Oyunlar | MTV Türkiye vuuu gelen gelene walla istanbula =)) 3 haziranda da Riri misafirimiz olcakmış =)) Bilet fiyatlarına gelince Sahne Önü 360 TL, Ayakta ise 135 TL. hayırlı uğurlu olsun =)
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |