![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 01-Şubat-2008 Bulunduğu yer: SAMSUN VE BAFRA Yaş: 20
| 1988'de iki okul arkadaşı olan Uffe ve Morten'in konservatuvar koridorlarında kurduğu dünyanın en dinamik perküsyon grubu Safri Duo, 1995'te piyasaya çıkan 'Works For Percussion' adlı ilk albümleriyle profesyonelliği yakaladı. 1996 yılında yayınladıkları 'Goldrush' albümüyle birlikte şöhretlerini Danimarka dışına taşımaya başlayan ikili, 1998 yılındaki 'Back To The Future' albümleriyle Avrupa müzik listelerinde yer alarak müzik otoritelerinin dikkatini çekti. Ancak onlara dünya çapında ün kazandıran şarkıları ilk kez 2000 yılında Berlin'deki Love Parade organizasyonunda çaldıkları 'Played-A-Live' oldu. Bunun üzerine DJ Judge, Jules Safri Duo'yu İbiza'da konser vermeye davet etti. Şarkı İngiltere kulüp listelerinde bir numaraya yerleşti ve yalnızca Avrupa'da parçanın single plağı 700 bin kopya sattı. Birçok uluslararası yarışmada En İyi Dans Müziği Parçası Ödülü'ne layık görülen 'Played-A-Live' Safrio Duo'ya bir de MTV Ödülü kazandırdı. İkili bir yıla yakın sürede verdiği 100 konserin ardından tekrar stüdyoya kapanarak 'Safri Duo 3.0' albümü üzerinde çalışmaya başladı.2003te piyasaya çıkan albümün ilk single'ı 'All The People In The World' 30'dan fazla ülkede müzik listelerinde Top10'da yer aldı. Year Album 1990 Turn Up Volume 1995 Works For Percussion 1995 Lutoslawski, Bartók, Helweg 1995 Percussion Transcriptions 1996 Goldrush 1998 Bach To The Future 2002 Episode II 2002 Episode II - The Remix Edition 2003 Safri Duo 3.0 2004 Safri Duo 3.5 - International Version ![]() ![]() ![]() dinlemenizi tavsiye edrim ben bayılıorum bu şarkıtı hayatımda dinlediğim en güzel şarkılardan biri safri duo feat clark anderson-all the people in the world http://www.dailymotion.com/relevance...-the-wor_music
__________________ ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 01-Şubat-2008 Bulunduğu yer: SAMSUN VE BAFRA Yaş: 20
| yağmur onlar dünyanın en iyi drumcularından (türkçesi aklıma gelmedi)yabancı dil okuyunca böle oluyo bak videosunu koydum oraya kesinlikle dinlemenizi tavsiye ederim all the peole in the world türkiyede 1 ay zirvede kalmıştır listelerde dinleyin ondan sonra yorumunuzu yazın bu grup dediğim gibi sadece müzük yapıo solist felan yok yani orda da clark anderson eşlik edio ben safri duonun manyağı olduğum için herhangi bir yorum yapmıcam çünkü bütün yaptığı müzüikleri severim:muhahaha::muhahaha::looo::looo:
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 27-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Niğde'de :) Yaş: 18
| Alıntı:
__________________ ... ![]() A reason to start over new, and the reason is you ... | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| arkadaşlar tanıdığınız birini nie açıklıyım burda tanımadığınızı bildiğim için tanıtıyorum saçma sapan sorular sormayın bilmiyosanız öğrendiniz ay sinirlendim valla:angry::angry::angry::ulaaaaaaaaaaaaaaaaa:ula aaaaaaaaaaaaaaaa:ulaaaaaaaaaaaaaaaaa nerden duydunuz derken???????safri duo dünyaca ünlü bir gruptur ok bilmiyosanız sizin sorununuz anlamıorum nie bu kadar taktınız
| | |
| | #9 (permalink) |
| safri duo feat clark anderson-all the peole in the world-dinlemeniz tavsiye olunur http://www.dailymotion.com/relevance...-the-wor_music
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |