![]() |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 26-Kasım-2009 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 20
|
Arkadaşlar netten indiriyoruz ama bazen sonrasında gidip orjinaline de parasını veriyoruz,sırf verilen onca emeğin karşılığı ne olacak düşüncesiyle...Bazen almıyoruz,o kadar istiyoruz ki hediye olarak elde ediyoruz.Peki sizdeki orjinal yabancı albümler hangileri?Benimkileri söylemek gerekirse, 1-BSB,Never Gone 2-Muse-Black Holes And Revelations 3-Jennifer Lopez-Rebirth 4-Jennifer Lopez-Como ama una Mujér 5-Jennifer Lopez-Brave 6-Justin Timberlake-Future Sex/Love Sounds 7-Maroon 5-It Won't Be Soon Before Long 8-One Republic-Dreaming Out Loud 9-Kanye West-808's & Heartbreak 10-Coldplay-Viva la Vida or Death And All His Friends bunlar 5 yılda edindiklerim ![]() Çıkar çıkmaz This Is Us,Waking Up(One Republic) ve şubatta çıkması beklenen J.Lo albümünü de alıcam inşallah
__________________ BsB gelse istanbula da koşa koşa gitseeem |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: İzmir Yaş: 25
|
O kadar çok ki buraya yazmak baya vakit alır. Gerçi son zamanlarda internetten indirmeye başladım ondan bir kaç yıldır albüm almıyorum. En son New Moon'un soundtract'ini aldım. Bir de orjinali de elimde olsun diye Twilight'ınkini. Son dönemde dinlediğim en zevkli albümlerden biri kesinlikle. Elimde saklıcak bir formatı olsun istedim
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Backstreet Boys hepsi,Westlife Hepsi (ikisinin de son albümler eksik tabii bi tek ) Garou hepsi, Michael Buble hepsi (Onun da son albüm eksik bi tek ) Başka da albüm yok bnde
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: İzmir Yaş: 25
|
Ortaokuldayke haftaiçi para biriktirip hafta sonu albüm alırdım. Şimdi aldığım o albümlere bakınca şaşıp kalıyorum. Dante Thomas'ın albümünü sadece Miss California için almıştım ve diğer hiçbir şarkıyı bilmiyorum albümdeki. Aynı şekilde Shaggy'i almıştım.3-4 şarkı dışında gerisini dinlemedim.
__________________ ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
backstreet boys - black and blue korsan cdsini çıktıı zaman almıştım lakin sözleri yazmıyodu malum sırf shape of my heart'ın sözlerine bakmak ve sallamasyon söylememek için almıştım albümü,dogrusu kasedini diyelim, o zamanlar 20-25 milyondu yabancı cdler,(şimdiki fiyatlardan haberim yok) bütçeme kaset uydu, 5 milyon para saydım ve içinde şarkı sözleri yoktu tam bi hayal kırıklığıydı benim için yemedim içmedim harçlığı biriktirdim shape of my heart için,sonuç hüsran sonra yakın bi arkadaşım dinlemek için aldı benden albümü ve yaklaşık 8 senedir görmedim o yakın arkadaşımı,bi telefonu bile yok yaşıyo mu öldü mü belli değil.. yani yalan oldu kaset ![]()
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2009 Bulunduğu yer: Florya,İstanbul Yaş: 16
|
backstreet boys un tüm albumleri :d 50 cent ...bu kadar hatırlıorum şuanlık ama daha var kesin
__________________ Looking for beauty in a certain Finding the strength inside a gray Maybe I'm heading for a breakdown And maybe that's ok |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
| Alıntı:
son albümü gelsin alıcam da öncekileri hiç bulamadım nilom yaa neyse ben de yabancı orjinal albüm çok hangisini yazayım coldplay (tüm albümleri) backstreet boys (millennium,never gone,unbreakable)---->this is us da olcak inş. ![]() queen (live at bowl) westlife (ilk albümleri,coast to coast ve unbreakable:greatest hits dışında hepsi) the best classical album (en son bunu almıştım) bu kadarını hatırlıyorum. | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
| Alıntı:
__________________ ![]() ![]() ![]() | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |