![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| sadece 15/10/1984 doğumlu olduğunu biliyorum biyografisini bi türlü bulamadım bazı siteleri açmıyo zaten bulursanız koyarsanız çok sevinirim arkadaşlar:muhahaha::17: düşüncelerimi yazıyım ben sesini beğeniyorum şarkılarıda fena değil no promises ile tanıdım ben ilk önce süper bi şarkı klibide çok güzel tavsiye ederim:17:kendide yakışıklı allah için güzel çocuk ama yaşı küçükmüş daha büyük gösteriyor ama olsun benden büyük neyse uzun lafın kısası ben çok beğeniyorum ve resimlerini paylaşıcam sizinle:muzy::muhahaha: ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| |
| | |
| | #4 (permalink) |
| çok sevimli bi suratı ve ayrıca çok sekside bakışları var çarpıcı yani gözleri çok güzel aaaahhhhhhh :wub: çok tatlı çocuk ya bunuda unutmamak lazım bilgilerini bilen biri varsa paylaşsın lütfen merak ediyorumda |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 25-Şubat-2008 Yaş: 20
|
Yanılmıyosam Xfactor yarışması birincisi kendisi ve that's my goal die de albümü war, gayet güzel bi şarkı. takdir ediorm sesi süper adamın(çok da yakışıklı allah var:P). "If That's Ok With You" klibinde adama asık olmamak mümkün diil galiba :P baska klibi warmı bilmiorm ama olsa da izlesek x)
__________________ __тоxίc__ <3 __ иuиί__ |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| çok sewerim shayne yi yaa özellikle ilk olarak no promises şarkısıyla tanıdım ve resmen arkilerimle hyranı olduk son klibide süper no you hang up:17:konu için teşkür canlarım |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 21-Kasım-2007 Bulunduğu yer: İsTaNBuL Yaş: 30
| Alıntı:
__________________ LOVES THE FUNERAL OF HEARTS...! | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 03-Aralık-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 23
| http://shaynewardfan.blogspot.com/ bu adresten biraz daha detay alabilirsiniz arkadaşlar eksikler var ama yakında tamamlanacakk...
|
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |