Backstreet Boys Türkiye  

Go Back   Backstreet Boys Türkiye > Keep The Backstreet Pride Alive! > Müzik Dünyasından Haberler > Diğer Dinledikleriniz, Sevdikleriniz

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22-Mayıs-2008, 21:02   #1 (permalink)
Aktif Üye

Standart System Of A Down

System of a Down, 1995 yılında ABD'de kurulmuş alternatif metal grubudur. Grup ilk kurulduğunda Soil adını kullanmıştır. Grubun bateristi olan Andy Khachaturian'ın grupdan ayrılmasıyla yerine John Dolmayan gelmiştir. Grup albüm hazırlıklarına 1997 yılında başlamıştır ve 1998 yılında System of a Down adlı ilk albümleri piyasaya sürülmüştür. Albümde Spiders şarkısı çok popüler olmuştur.

Grup 4 üyeden oluşmaktadır; Serj Tankian (vokal, klavye), Daron Malakian (gitar, geri vokal), John Dolmayan (davul, perküsyon), Shavo Odadjian (bas gitar).

System of a Down 2001 yılında 2. albümü olan Toxicity'i çıkarmıştır. Bu albüm, ilk albüme göre daha çok Anadolu ezgileri taşımaktadır ve hala birçok hayranına göre grubun en güzel albümdür. Toxicity albümü System of a Down'un çok daha popüler olmasını sağlamıştır. Grubun en çok satan albümü olmuştur.

Toxicity adlı albümün çok tutulmasıyla System of a Down Toxicity 2 adlı albümlerini 2002 yılında çıkarcağını duyurmuştur. Ancak grup sonradan albüm ismini Steal This Album olarak değiştirmiştir.

Grup sonradan 2 albüm projesi yapacaklarını isminin Mezmerize/Hypnotize olacağını açıklamıştır. Albümün çıkma tarihi 2005 olarak belirlenmiştir. İlk olarak Mezmerize adlı albümü gelmiştir. Bu albümde System of a Down tarz değişikliğine gitmiştir. Eski albümlerinde bulunan Anadolu ezgileri bu albümde bulunmamaktadır ve hardcore'a kaymışlardır. Ayrıca bu albümde grubun gitaristi ve back vokali Daron Malakian tüm şarkıda etkisini ses olarak daha çok göstermektedir. Albümün en popüler şarkısı olan B.Y.O.B. Amerikan hükümetini eleştirmektedir.

there come a day when you walk out of my dreams face to face like am imagining baby how can I be sure that you're the one am waiting for will you be
unmistakable...[SIGPIC][/SIGPIC]
mrsmclean isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 22-Mayıs-2008, 21:05   #2 (permalink)
Backstreet's Back!

of ya bu grubu çok merak ediyorum benim arkadaş çok tavsiye ediyor cesaret edemiyorum bir türlü,şöyle güzel bir şarkısını söyleyin de dinleyeyim
Downpour isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 22-Mayıs-2008, 21:17   #3 (permalink)
Aktif Üye

seçilcim 'Lonely Day' var cnm bn çok güsel buluyorum istersen dinle bnce pişman olmazsın
bu arada çok saol mrsmclean
M_R_L_BSB isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 22-Mayıs-2008, 21:25   #4 (permalink)
Backstreet's Back!

tamam canım dinleyecem teşekkürler
Downpour isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 22-Mayıs-2008, 22:28   #5 (permalink)
Forum Polisi

SiBeRia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

soad?????????? Benm burda milli duygularımı kabartmayın... Atana,vatanına,bayrağına küfredeni dinleme dinlettirme!!!

SiBeRia isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 23-Mayıs-2008, 00:50   #6 (permalink)
Backstreet's Back!

backstreet_boys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ben bu konuyu kilitliyorum arkadaşlar. dinlemek isteyen kendi indirsin dinlesin. bu forumda lütfen bu adamların konusu geçmesin....
Konu Kapatılmıştır

Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil