![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 18-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: ankara Yaş: 26
|
Usher Raymond (14 Ekim 1978), ABD'li RnB müzisyeni. 1994 yılında tanıtım albümü olan "Usher" ile müzik dünyasıyla tanıştı. 1997'de, liseden mezun olduktan sonra, ikinci albümü "My Way"i yayınlandı. 2001'de "8701" adlı albümü yayınlandı. 2004'ün Mart ayında "Confessions" albümü yayınladı. biraz önce eskilere gidip en sevdiğim şarkısını dinleyeyim dedim...sonrada konusunun olmadığını farkettim... en son haber alamadık ondan derken 3.çocuğunun olduğunu öğrendik yakında yeni albümle gelecekmiş diye duydum ama bakalım şahsen ben merakla bekliyorum...http://www.youtube.com/watch?v=nU8fcEma1Z4 (son ekranlarda göründüğü video Feat R.Kelly Same Girl)
__________________ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
|
usher ı sewerim yaa..güsel şarkıları var...en son same girl şarkısıda çok güsell...özellikle klibi çok ilginç...kızların ikiz çıkması filan konu için çok teşkür sunacım |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| ben daha izleyemedim ama bende severim usher ı yeah şarkısı ve caught up (doğru yazmışımdır inş.) şarkısı ve dansı özellikle çok hoşuma gider dansı çok güzel süper dans ediyo.................ona bişey dedirtmem dansı seven ve eden biri olduğum için süper yapıyo........konu için tşk suna ![]() ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 04-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: lüleburgaz Yaş: 28
|
usherı bende severim,bu arada michael jacksonun kankalarındaddır kendisi.ama onu taklit eder gibi dansları fakat hiç beceremiyo nede olsa popun kıralı dans konusunda yanına kimseyi yaklaştırmıyo.king of pop=m.j
__________________ ^^^''THE KİNG OF POP'' Michael Jackson^^^ [SIGPIC][/SIGPIC] www.mjturkfan.com ''TIKLA'' |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |