![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
|
Within Temptation Bu grubu bilen, dinleyen var mı? Dün myspace'de tesadüfen rastladım sonra albümlerini filan buldum çok güzel şarkıları var. Böyle gothic rock, gothic metal dinleyenler var mı heheh varsa diğer grupların adı nedir |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 27-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: SAMSUN Yaş: 28
|
ben bu grubun Somewhere şarkısını bilirim bi başkada bilmem. Ama sağlam şarkıdır! Eski forumda siberia nilin Sevdiğiniz Şarkılar başlıklı konusunda yazdıgını görüp indirmiştim ve begenmiştim. Sagol be nil.. Yoksa tanımazdım yani bu grubu. Bende size tavsiye ediyim bari burdan.Within Temptation'dan Somewhere.... (radyolarınızda :-P ) |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
bana biraz evanescence özentisi gibi geldiler..sözleri de pek etkileyici diil basmakalıp sözlerle ve konularla şarkı yapıyolar, biraz kendini bulamama,biraz yalnız hissetme ve bunu dinleyiciye hissettirme,üstüne de biraz 'darkness' ekledik mi al sana gizemli bir müzik türü..oldu canım biraz da suyundan aliim ben..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
Stand my ground,memories,destroyed şiddetle tavsiye ediyorum... Müzikleri çok etkileyici canlı performansları da süper ayrıca "Rock'n Coke" de izlemiştim [tvde]çok sevdiğim "Destroyed"i dream tv 3 şarkı hakkı olduğu için göstermemişti :xmajere: |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |