![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
daha önceleri çok sölemiştim ben bsb dışında pek yabancı müzik dinlemiyorum diye.. bi kaç hafta önce bon jovi'den bi şarkı dinlmiştim. dün aklıma geldi,internette gezinip o şarkıyı buldum' All About Loving You'(ben çok sevdim bu şarkıyı).. bazı forumlara girdim orda önerilen bi kaç slow şarkıyı da indirdim.. dedim bizim site dururken ben ne diye başka sitelerden medet umuyorum varsa şöyle damardan bildiğiniz slow şarkılar rica ediyorum.. saygılar..
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
tina arena- if i was a river R.E.M- everybody hurts marc anthony- when i dream at night heart-alone bryan adams- i will be right here waiting for you ABBA-the winner takes it all oasis-Who Put The Weight Of The World On My Shoulders natalia-oreiro-me muero de amor Jaime Camil - Nada Es Igual Sin Ti bryan adams-please forgive me shania twain- you're still the one Roxette - It Must Have Been Love Brian McFadden Ft. Delta Goodrem - Almost Here Enrique Iglesias - Maybe Mariah Carey & Whitney Houston - When You Believe Boys to Men - End of the Road Nick Lachey - What's Left Of Me 3 doors down-landing in london eric clapton-tears in heaven eric clapton- you look wonderful tonight thalia - No me enseñaste il divo- isabel Boyzone - All That I Need Brian McKnight - Back At One
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
çok saol eylül yaw.. bazılarını biliyomuşum aslında da bilmediğim çok var.. uğraşmışsın o kadar. bi iki tane yazsan da yeterdi.. eyvallah.. hemen harekete geçiyorum
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
abi aklıma geldikçe ben eklerim buraya, lakin 'ölmeden önce..' başlığında belirttiğim şarkılar hep slow, diğerlerini de zamanla bu başlıkta bulursun..bu arada nedir bu melankoli böyle, noldu böyle birden, dibe vurmak mı istiyorsun? ![]() bi de eylül yanlış yazmış, i will be right there waiting for you bryan adams'ın değil, richard marx'ın şarkısıdır, hatta şarkının adı sadece right here waiting'dir..selçuk bulamayınca kudurur falan, zaten dibe vurmuş..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Alıntı:
..dibe vurduk da. sen bakma bana çıkarım er ya da geç bu aralar böyleyim idare edin
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
| Alıntı:
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
yok canım ne özrü, estağfurullah, zaten bu genel olarak doğru olduğu sanılan yanlışlardan biri, hatta google'da aratınca bile bryan adams çıkıyo..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
Evanescence-My immortal,Lithium,Anywhere,Hello Hoobastank the reason Green day boulevard of broken dreams high school musical-i gotta go my own way(bu fazla damar değildir ama güzeldir) 3 doors down-here without you avril-keep holding on,when you're gone,innocence kelly clarkson-because of you sunrise avenue heal me the fray-how to save a life(bu da fazla dmar değildir ama dinlediğine pişman olmazsın) :wink::muhahaha: |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |