![]() |
| | #111 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
westlifetan önericem ben de ![]() you're so beautiful (to me) desperado my love nothing's gonna change my love for you i left my heart in san francisco you light up my life flying without wings |
| | |
| | #112 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 02-Mayıs-2009 Yaş: 32
|
arkadaşlar birkaç şarkıda benden......ıt's not so bad (dido), onlythe lonely (everly brothers), because of you (ne_yo), can't take my eyes off you (frank sinatra), ı love you (celine dion), midnight bottle(colble caillat), so sick (ne_yo) vede cool (gwen stefani) bsb şarkıları vede bu şarkıları dinlemeyi çok seviyorum umarım seversiniz =)))
|
| | |
| | #113 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 07-Eylül-2009 Yaş: 29
|
Çoğu diziye müzik yapan Mat Kearney i duymamış olabilirsiniz.Bir kaç şarkısını tavsiye edicem şuana kadar beğenmeyen kimseye rastlamadım. Mat Kearney - Nothing Left To Lose Mat Kearney - Where We Gonna Go from Here Mat Kearney - Won't Back Down Mat Kearney - Breathe In Breath Out |
| | |
| | #114 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 19-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: Antalya Yaş: 30
|
Chris De Burg - Lady In Red Delta Goodrem - Lost Without You Celine Dion (Hepsi) ![]() JAmes Blunt - Goodbye My Lover şimdlik aklıma bunlar geldi. ama çok düşünsem belki bunları listeye bile koymam :S |
| | |
| | #115 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 26-Kasım-2009 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 20
|
geçen ay keşfettim Plumb adlı grup çok iyi.Özellikle Blush(Only You),Always,In My Arms ve bi derece de Cut güzel ama Cut haricinde saydıklarım çok çok iyi.Bi de slow a ne kadar girer bilemiycem ama Oasis-Wonderwall çok güzel.Ronan Keating'in If Tomorrow Never Comes adlı şarkısı da eskitemediklerimdendir,ve Daniel Bedingfield-If You're Not The One.He bi de Busted-Sleeping With The Lights On. amma çok saydım yaa ![]() ama çok iyi şarkılar kesinlikle öneririm
__________________ BsB gelse istanbula da koşa koşa gitseeem |
| | |
| | #117 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 28
|
beautiful in white.. shane in solo performansı var bunda, sanırım westlife da ucundan vokale katılmış ama çok az.. melodisi çok tatlı.. öyle iç karartan slowlardan değil.. yaklaşık 1 yıllık bir şarkı, sanırım çok fazla olumlu eleştiri almış olmalılar ki Gravity'e birinci sıradan koymuşlar. Muhtemel ikinci single olarak çıkar.. Neyse bana güvenin, indirin 50-60 kere dinleyin..
__________________ often blacker than white |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |