![]() |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
|
ben dördünüde dinliyorum severek murat bozun sesini ve kendisini de ayrıca beğeniyorum akon smack that hastayım bu şarkıya ya .... yalını da dinlerim ayrıca nelly nin maneather şarkısı çok manyak duyunca insanın yerinde durası gelmiyo........
|
| |
| | #6 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
bu nasıl bi başlık abicim yaa, iice saçmalanmaya başladı artık..eğer bi sanatçı yada grubun şarkılarını beğeniyorsan git onun başlığı altına yaz..yoksa başlık aç veya en savdiğin şarkıları yazabilmeniz için 'ölmeden önce dinlenilmesi gereken 10 şarkı' diye bi başlık var ona yaz..en sevdiğiniz 5 grup var oraya da yazabilirsin..bir başlık açmadan önce düşünün ve aramaya inanın..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| hakkaten ya. bölye konu mu olur. hepsinin ortak bişeyi olur. onu yazarsın. konu öyle açılır. yada hepsini ayrı ayrı aç onlar hakıında bilgiler ver. tabi açarken daha önce forumda olup olmadığınada dikkat edelim. biraz daha özen arkadaşlar. forum hepimizin. kilitliyorum....
__________________ ![]() |
| |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |