![]() |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
| A.J. İngiltere Big Brother'ına röportaj vermiş.izlemek için aşağıdaki linke tıklamanız yeterli http://link.brightcove.com/services/...tid=1604920103 |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
big brother bizim bbg olarak bildiğimiz ve izlediğiniz (ben hayatta izlemezdim, ama eray'a çok yamuk yapıyorlardı.. ) ) programın orjinal adı..bu da ingiltere'deki show hakkında aj'in yorumları.. yorumlardan anlaşıldığına göre rachel denen kızı görmek lazım..(bir de röportajın başında yeni solo albümüm üzerinde çalışıyorum diyor, ilginizi çekecek kızım burası..)benim ilgimi çeken diğer kısımda yoğunlaşmam lazım.. Internet explorer'ı aç > google'a gir > görsel aramaya tıkla > big brother rachel yaz > search'e tıkla.. )
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |