![]() |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| son 4 part inse bi bende afiyetle izlicem de nerdeee 2 gündür bunla uğraşıyorum 4 gb
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
bu dvd'yi izledikten sonra şunu diyebilirim bsb resmen bize küfür etmiş this is us dvd'si ile ayıptır yaaa bi all access dvd'sine bakın bir de this is us dvd'sine bakın ayıptır yaa günahtır
|
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| ballandıra ballandıra anlatıp durma şunu ya 2 partım kaldı ha gayret ben de izleyecem az kaldı
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
- everbody kamera arkası -everbody klip -as long as you love me kamera arkası -as long as you love klip -all i have to give klibinden görüntü -quit playing games (with my heart) klip -get down-anywhere for you konser görüntüsü -i'll never break your heart canlı performance'ı -we've got it goin' on klip toplam da 1 saat 18 dakika |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |