![]() |
| | #1 (permalink) |
| Çaylak Üye ![]() Üyelik tarihi: 30-Temmuz-2007 Yaş: 19
|
Umarım Beğenirsiniz .... HD ( Everybody / We' ve got it going on ) ( PDA ) ( Bigger / Shape Of My Heart ) ( STMH ) ( Undone ) ( This Is Us / Show Me The Meaning ) ( Quit Playin Games.. / As Long As You...) ( Bye Bye Love / I Want It That Way ) ( More Than That ) ( İncomplete ) ( She's Dream ) ( Larger Than Life ) ( All Of Your Life ) ( The Call / The One )
__________________ I can’t stay when I keep falling apart.. I won’t be here waiting lost in the dark.. Now I know it’s time to let go.. And I won’t take this anymore... |
| | |
| | #2 (permalink) |
|
Bu arada Hangi Klipte Oynamak İsterdiniz ? sorusuna şöyle cevap vermek istiyorum ... İşte Ben Bu Konserde Aralarında Olmak İsterdim ..
__________________ I can’t stay when I keep falling apart.. I won’t be here waiting lost in the dark.. Now I know it’s time to let go.. And I won’t take this anymore... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 27-Kasım-2009 Bulunduğu yer: Artk AnkaRa
|
yaaaa müthiş olmuş ): harika söylencek söz bulamıyorum ): bunları izliyorum sonra nie burayada gelmiyorlar die kızıyorum kendi kendime :@ bu arada can yasakmı bilmiyorum ama upload eden arkadaşdan rica etsek (: incomplete in mp3 versiyonunu eklebilirmi açgözlü gibi olucak ama
__________________ |
| | |
| | #6 (permalink) |
|
Kendim İçin bu videoların Mp 3 versiyonunu yaptım hepsinin değil ama bir çoğu war .. Akşam onlarıda paylaşırım tabi yasak değilse.. )
| | |
| | #8 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
yaa forumda var zaten o konserin dowload link i ve mp3 linkleri zaten forumda var ooooooo http://www.thebackstreet.net/bsb6409.html ayrıca albüm şarkılarını paylaşmak sadece yasak forumda onun dışında konser mp3 ü b-side acepella filan bunlar tabii ki yasak değil |
| | |
| | #9 (permalink) |
|
NOTİME senin için incomplete konserinin mp3 ü Backstreet Boys-incomplete@japan tour-2_18_10.avi.mp3 umarım bir sorun yoktur...
| | |
| | #10 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 29-Temmuz-2007 Yaş: 24
|
kardeşim ellerine sağlık süper olmuş...Seneye burada olacaklar rahat olun...
__________________ Show me a reason, give me a sign Tell me the way we fall out of line Is it today or is it tonight we'll find The answer to our life... |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |