![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Temmuz-2007 Yaş: 21
| Backstreet Boys 30.10.2009 = Lisbon Konseri kessinlikle muhteşem bir konser olmuşşşşşşşş burada paylaşmadan içime sinmedi iyi seyirler ![]() .............................................. Backstreet Boys - Incomplete (Live at Lisbon, 30.10.2009) (bu şarkı her seferinde beni benden alıyooo... seyircide ayrı bir mükemmel eşlik ediyo....ah bir orada bende olsammmm ) ................................................ Backstreet Boys - Undone (Live at Lisbon, 30.10.2009) (vvveeeeeeeeeee benim şarkımmmmm ).................................................. . Backstreet Boys - More Than That (Live at Lisbon, Portugal, 30.10.2009) .................................................. ... Backstreet Boys - Show Me The Meaning (Live at Lisbon, 30.10.2009) .................................................. .... Backstreet Boys - I'll Never Break Your Heart (Live at Lisbon, Portugal, 30.10.2009) .................................................. .... Backstreet Boys - All I Have To Give (Live at Lisbon, 30.10.2009) .................................................. ........ Backstreet Boys - She's A Dream (Live at Lisbon, 30.10.2009) (bu şarkının koreografisi beni manyak etti... Nick bide kızın peşinden koşup durmasa...Nick in kıyafeti de acayipp yakışmış bu arada ).................................................. ........ Backstreet Boys - The One (Live at Lisbon, 30.10.2009) .................................................. ....... Backstreet Boys - Bigger (Live at Lisbon, 30.10.2009) (Beni valla delirtmeye çalışıyorlar yaaaaaaaaaaa ![]() kız görmemiş gibi Nicke nasıl yapıştı (sn = 2.22) ....allahım sen bana sabır ver.. ) .................................................. ... Backstreet Boys - I Want It That Way (Live at Lisbon, 30.10.2009) (seyircinin coşkusuna bak beee... allah allah Nick inde yapmadığı şaklabanlık kalmadı yirim ben onuuu)).................................................. .... Backstreet Boys - As Long As You Love Me (Live at Lisbon, 30.10.2009) ........................................... Backstreet Boys - Quit Playing Games (Live at Lisbon, 30.10.2009) ............................................... Backstreet Boys - All Of Your Life (You Need Love) (Live at Lisbon, 30.10.2009) ........................................... Backstreet Boys - Straight Through My Heart (Live at Lisbon, 30.10.2009) (bu video nun kalitesi çok da iyi değil.... özellikle sess...ama yinede koymadan edemedim) .................. -------------------------------------------- bu da hangi tarihte olduğunu bilmediğim bayaaaaaaaaaaaaa eski bir konser görüntüsü... bizimkiler çokkk tatlı çıkmış özellikle Nick.... ![]() Backstreet Boys ft Elton John - The One (Live) ************************************************** *********************************** iyi seyirler................ ..... (yanlışımız olduysa affola ... nede olsa bu konseri bizzat gidip gören bir arkadaşımız mevcut gerçi saflık işte benimkide ... daha yeni öğrendim konsere giden biri olduğunu... önceden bilseydim görmüş olduğunuzu hiç koymazdım. kusura bakmayın arkadaşlar... araştırmadan açtım konuyu...) hiç olmadı konuyu silersiniz... tekrar sorry
__________________ Varlığımı bu denli sorgulayanlar Umarım yokluğumla mutlu olurlar... Konu sweet-witch tarafından (28-Aralık-2009 Saat 16:03 ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 28-Aralık-2009 Yaş: 30
| bu gurubu liseden beri dinlerdim ayrıldıklarında üzülmüştüm sonradan geri birleştiler çok güzel oldu aama sanki önceki sahne performansları daha iyiydi gibi hareketli şarkılarda karegrofileri daha hareketli ve güzeldi tekrardan eline sağlık
|
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |