![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Bigger Performance: Bigger Download: http://www.4shared.com/file/15977793...s_Morning.html Interview: Bigger.wmv: http://www.multiupload.com/1ME0FUXKLL Interview.wmv: http://www.multiupload.com/2U0D8BLHGG
__________________ ![]() ![]() ![]() Konu can11 tarafından (26-Kasım-2009 Saat 05:09 ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
ne biçim performans olmuş bu yaa playback yapıyolarmış gibi geldi bir ara bir ara yok yok canlı bu yaa dedim niye ise bunu çok beğenmedim ben performasn da tek güzel olan nick'in fuları ))
|
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 02-Eylül-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 25
|
o ne yaa baştaki brian'ın sesi o olamaz biri mikrofonuylamı oynamış napmış ![]() sonradan kendine geldi bebemm ohh yeahh derken çıkan sesine kurban onun yaa ayhh öldürcek bu brian beni kalpden götürcek walla benden demesi ![]() ![]() yawrim hastalar mı yoksa ses tellerinden ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2009 Bulunduğu yer: Florya,İstanbul Yaş: 16
|
performans sprdi bnce... brian ın sesi ilk başta biraz kötüydü ama sonra çok gzl bi şekilde sesi çıktı.. ama sonlara doğru playback vardı die düşünüorum ama emin deilim yinede performans çok gzldi
__________________ Looking for beauty in a certain Finding the strength inside a gray Maybe I'm heading for a breakdown And maybe that's ok |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 25-Kasım-2009 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 24
|
boğazı gıcıklanmış garibimin aj yede dikkat cekelim dövecekmiş gibi farklı olmuş ama yinede canlı performansları seviyorum ya bi yerde izlemişitm yine incomplet in live versiyonu muhteşemdi
|
| | |
| | #7 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
nick cozutmak istemiş ama sonra toparlamış hahahaha bayıldım ben bu performansa son zamanlarda howie'yi çok durgun görüyorum,nedenini bir türlü çözemedim..halbuki konserde can havliyle dans etmesi ve koreografiyi kaçırmamasından çok etkilenmiştim,çözemedim bu durgunluğu...
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Ben Aj için endişeliyim yaa.. Normalde insanların sigarasına içkisine karşıan biri değilimdr ama Aj'in sigarayı sanırsam artık ciddi ciddi bırakması gerekecek.. Howie'nin neyi varmış yaa? gayet normal gözüküo bana :d Uykusuzdur o
__________________ ![]() ![]() ![]() Konu SiBeRia tarafından (26-Kasım-2009 Saat 17:41 ) değiştirilmiştir. |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |