![]() |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 24-Nisan-2008 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 26
|
arkadaşlar bende bu video kaset jelatiniyle açılmamış haliyle mevcut satın almak isteyen olursa mesaj atsın bu konudan yazsın diyeceğim ama bir şey satmak forum kurallarına uygun mu bilmiyorum. bu videonun ne olduğunu bilmeyenler için link burda |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
bence forum kurallarına aykırı bir durum yok almak isteyen alabilir hatta elinde ki dvd olsa ben alırdım bence daha açıkla içinde ne var ne yok yaz fiyatını filan da yaz herşeyi bilsinler derim |
| | |
| | #3 (permalink) |
|
herhangi bir fiyat yok burda teklif verenler belirleyecek fiyatı bende zaten var bir tane bu fazla yani. vhs olması problem değil bildiğim kadarıyla dvdye çekim yapıyorlar fotoğrafçılarda falan. orijinal paketiyle koleksiyonu olanlar merak edenler kaçırmasın ne kadar verirseniz yani 5-10 nasıl isterseniz |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 18-Ocak-2008 Bulunduğu yer: Istanbul
| ya bu hangisiydi? hani burger king sponsorluğunda millenium konseri vermişlerdi. konser görüntüleri mi var??
__________________ ------------------------------------------ ------------------------------------------ |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 18-Ocak-2008 Bulunduğu yer: Istanbul
| ya kaset olmasaydı ben alırdm çünkü çok küçükken izlemştm bunu ve aşık olmuştum..aslında alsam anılarım depreşir ama bilemiyorum nasıl da alcağımı:S
__________________ ------------------------------------------ ------------------------------------------ |
| | |
| | #9 (permalink) |
|
aynen öyle dvd ye çekim yaptırılıyor. eski kayıt olduğundan dvd versiyonu çıkmadı zaten. orjinali bu jelatiniyle duruyor amerikadan arkadaşım yollamıştı ama zaten japonyadan da başka arkadaşım yolladığı için bende 2 tane oldu. gittigidiyor üzerinden satıyorum linkini verdim. sorunuz varsa cevaplarım |
| | |
| | #10 (permalink) |
|
arkadaşlar tekrar başlık açmak istemedim resimde gördüğünüz bütün bsb koleksiyonlukları satılıktır ilgilenenler burdan da yazabilirler özelden de ulaşabilirler ayrı ayrı satmayı düşünmüyorum en yüksek teklif verene hepsi yollanır hepsi amerika ve fransadan alınmıştır 2 adet önlü arkalı baskılı tshirt 1 adet büyük boy bsb bayrağı üzerinde backstreet yazan amerikan futbol topu kevinın foundation'ından hediyeydi aynı şekilde siyah mavi ponpon da foundation hediyesi. 3 adet orjinal kitap 4 adet boy'larla ilgili kitapçık 2 adet inofficial kitap 4 adet sadece bsb ile ilgili dergi 1 official bsb kitabı 1 bsb stories dvdsi orjinal 6 adet vhs orjinal 1 burger king ses kayıt cdsi orjinal 1 nickin küçükken söylediği şarkıların orjinal cdsi audio 1 orjinal bsb backstreet's back albümü amerikan versiyon içeriği avrupada yayınlanandan farklıdır video içerir 1 adet limited edition star profile conversation audio cdsi özel kitapçığıyla birlikte koleksiyon olarak sakladığım için hepsi yepyeni Konu Lyzerg tarafından (30-Nisan-2010 Saat 13:19 ) değiştirilmiştir. |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |