![]() |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 19-Temmuz-2008 Bulunduğu yer: Samsun Yaş: 22
| http://www.dailymotion.com/video/x16...ou-to-kn_music bu videodaki grup gerçekten backstreet boysmu ? tarzları ve görünüşleri hiç benzemiyor ve bu video gerçekten 1985 yapımımı. bilen warmı ? bu video izleyince bsbden tiksindim. |
| |
| | #2 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
| emin ol bu kliptekiler 100de 100 bsb :laugh: bi deişiklik yapalım demişler ve eğlencesine böyle bi klip çekmişlerdi ..1985 i nerden çkardın bilmiorum ama ,eski yıllardaki gibi giyinip o tarzda bi klip yaptılar ..daha farklı çok güzl bi klipte yapabılırlerdı ama bi deişiklik olmuş süperler bu klipte acaip eğlenceli :laugh: bu arada klip 2005 yapımı 2-3 senedir bsb dinliorum demiştin 2005 yapımı bu albümü bilmiodunda nei dinliodun o zmn unbreakable da yoktu ... |
| |
| | #4 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 19-Temmuz-2008 Bulunduğu yer: Samsun Yaş: 22
| onlar değildir y ağır başlı adamlar onlar. hiç benzemiyorlar. mesela videonun başındaki burnunu çeken kim? brianmı. video hiç yeni gibide durmuyor 1985 havası war. yani klibin başında 1985 yazıyor. |
| |
| | #6 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
arkadaşım sen şaka mısın anlamıyorum ki, hadi baylee olayını yeni oluşuna bağladık.. bu başlığa ne mana vereceğiz? bir konu hakkında merak ettiğin bir şey olursa chatbox'tan sorabilirsin, internetten araştırabilirsin, en olmadı özel mesaj atıp bize sorabilirsin, konu açmak da neyin nesi?.. daha da önemlisi klipte ne anlatıldığından, neyle dalga geçildiğinden bihaber biçimde 'bsb'den tiksindim' demek ne oluyor? bahsettiğin klip çoğu müzik otoritesi tarafından backstreet boys'un elle tutulur tek klibi olarak görülürken, sen beğenmedin diye bsb olamıyor mu? neyse.. evet, bu klip backstreet boys'un never gone albümünden 2005 yapımı just want you to know klibi, ve 80'lerin hair band'lerini tiye almak için çekilmiş bir klip.. tüm soruların cevaplandığına ve bir daha böyle konular açmaman gerektiğini anladığına (ben öyle varsayıyorum) göre, kilit..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |