![]() |
| | #4 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 17-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Adana Yaş: 27
|
İlk mesajı buraya atim.... I'll never break your heart klibinin snow versiyonunu arıyorum.... Elinde olan veya nerede ikamet ettiğini bilen birileri varsa adres verirse çok bahtiyar olacağım.... Yardımlarınız için teşekkür etmek isterim ama videoyu almadan olmaz....:36_2_330: |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
walla youtube çıktı çıkalı video yüklemiorm. istersenz youtube linki veriim ama siz de zatn bulmuşsunuzdur you tube dan. ama isteyenlere youtube dan videoları yüklemek için sit önerebilirim www.vixy.net ordan youtube hatta net ortamındaki bütün videoları indirebilirsinz.ç. hatta mp3 biçimnde yalnızca arkı olarak da indirebilirsinz
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
| Alıntı:
hemen bildiğim bir sitede buldum link http://www.not-like-you.com/musicvideos.php orada var downlaod dersin iner güzel klip walla | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |