![]() |
| | #31 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 28-Mart-2008 Bulunduğu yer: ankara,66 vatan 06 mekan Yaş: 20
|
howie nin sahnede düştüğü bi video var dı? benim youtubeme bişiy olmuş giremiyom. bi bulursanız sevinirim. herkesin izlemesini isterim. çok kötü düşüyo sonu güzel bitiyo
__________________ __________________________________________________ _ ![]() Bir AdaM İki KaDın.. sadece yakın arkaDaşlar.. Ama SusaN ise Yine Hep BEN..!! HeR sÖzÜmÜz dUdAkLaRdA gÜlÜş OlDu DöNmEk İhtİmAlİ yOk aRtIk O gÜlÜşLeR dÜş oLdU |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
| Alıntı:
http://rapidshare.com/files/118893031/can17.rar.html | |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 28-Mart-2008 Bulunduğu yer: ankara,66 vatan 06 mekan Yaş: 20
| Alıntı:
__________________ __________________________________________________ _ ![]() Bir AdaM İki KaDın.. sadece yakın arkaDaşlar.. Ama SusaN ise Yine Hep BEN..!! HeR sÖzÜmÜz dUdAkLaRdA gÜlÜş OlDu DöNmEk İhtİmAlİ yOk aRtIk O gÜlÜşLeR dÜş oLdU | |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
ben black&blue tour dallas ın download linkini isticektim youtube dan izlemek zor oluyo hem ben cd ye kaydedip ev sinemasında izlemek istiyorum can ya da bi başkası elinizde varsa upload edebilir misiniz acaba? |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 18-Ocak-2008 Bulunduğu yer: Istanbul
| Alıntı:
hemde boydan boyaa )ve Nick Inconsolable'ı söylerken sonunda 'I'm inconsolable' yerine 'Howie did you fall?' diyor ve tüm salon gülmekten yarılıyor çoook komik izleyin lütfen
__________________ ------------------------------------------ ------------------------------------------ | |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 17-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 29
|
Arkadaşlar Lionel Richie'nin Cinderella parçasının arka fondaki koro Backstreet BOYS'mu? Bunu daha yeni farkettim değil. sadece uzun zamandır bunu araştırıyorum ve hiçbir yerde buna dair bir video dahi göremedim. http://www.ew.com/ew/article/0,,98868,00.html Buradaki haberde buna dair birşeyler okudum. Bu konuda bilgilendirirseniz teşekkür ederim! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |