![]() |
| | #3 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
Dün görmüştüm ben de bu videoyu Maşallah bebişime,ne de tatlı konuşuyor ve her zamanki hiperaktifliği de yerinde eli ayağı durmuyor hehe
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
| kesinlikle..apaçık belli oluyor zaten videoda da..
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Bi de haberlerde John Travolta nın oğlundan bahsediyorlar.. Hiç düşünmüyolar mı bunların çocuğu da aynı hastalıktan muzdarip insanlar zaten üzgün korkmuş,daha çok korkutuyorlar..
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| aynen..videoyu ilk izlediğimde çocuğun ölüm sebebine dikkat etmemiştim,daha ziyade Littrell ailesini dinlemiştim..sonradan çok şaşırdım..aynı anda verir mi insan bu haberleri :S: saçmalık ötesi yani..
| | |
| | #8 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
|
Aynen oyle aynı hastalıgı yasıyo dıye cagırmıssın aıleyı kalkıpta johnun oglundan bahsetmenın ne anlamı var onlar gıdınce bahset zaten korkuyo aıle kalkıpta onları daha uzmenın ne anlamı var maksat aıle uzerınden konusmak :S
__________________ ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |