![]() |
| | #1 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
| http://www.blip.tv/file/1709000/ The singer celebrated his 29th birthday with numerous friends. Could the “Backstreet Boy” be that old already? Guess so. His heyday has come and gone…big time. Let’s face it, those boy groups only have a few years and then it’s over. Are you listening, Jonas Brothers? Remember Hanson, N’Sync, New Kids on the Block, etc, etc. Nick appeared to have had quite a celebration and it’s a good thing he wasn’t driving. He tried to borrow a paparazzi’s camera, but the guy wouldn’t have it. Anyway, Happy Birthday, Nick. Yanında,birlikte resmi olan kahverengi saçlı o tipsiz kız vaaar:chonk::ahkafam: sevgilisi midir nedir offff:chonk::chonk:
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 18-Ocak-2008 Bulunduğu yer: Istanbul
| Videonun sonunda Nick fena frikik veriyo yanlz Bide sanki Nicki değilde Aaronı izler gibi hissettim,hem hareketleri hem görünüşü bakımından,çoook kilo vermiş kızlar nicke 'nickolas'diye sesleniyoo..Ayrıca videoda 38.sn deki kıza söylüyorum;Eline koluna hakim ol çrkin betty!!! :deliadam:Birde söylemeden edemicem; Kameraman Nicke AJin durumunu soruyo ve sarhoş olduğunu söylüyo ama nick hiç oralı olmuyo..gidiyor yanlzca kameramanın elinden kamerayı almaya çabalıyo..beni çok şaşırttı :küs:
__________________ ------------------------------------------ ------------------------------------------ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
Ben de çok şaşırdım Aj hakkında sorulan soruya cevap vermemesine..Ve davranışlarına..Ama kafası güzel herhalde ondan hiçbir şeyi takmıyor Arabaya bindiğinde de frikiğini veriyor :haha: Ama sonra yanına oturan yaşlı kadına da ayrı gıcık oldum,pişkin pişkin sırıtıyor!Nick'i yemeye gidiyor belli! :deliadam:
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 18-Ocak-2008 Bulunduğu yer: Istanbul
| tabiki düşük bel hemide skinny jean giymiş ayy yerim onu :kop: töbe töbe Nick giyerse anca olacağı bu zaten
__________________ ------------------------------------------ ------------------------------------------ |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| Alıntı:
ama kız iğrenç ötesi:6::61:nasıl beğeniyolar bölelerini jnm çirkin şansımı desem ney:angry: bir de kesin onun sevgilisimi biri araştırsın nooooooooooooooluuuuuuurrr yaaa bnm vaktim yok nete bile giremiyom:confused5:biri şu soruya cvp versin artıkın:ahkafam: | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |