![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Ekim-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 26
|
arkadaşlar benim internet limitli ve 2 aydır limiti aştığım için ablamdan azar işitiyorum mümkünse profili limitsiz olanlar facebooktaki grubumuza yükleseler videoları süper olur.tıklar izleriz güzel güzel...
|
| | |
| | #3 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
herrrkeesss bişşşiilerrr sööölüüyyooo amaaa benn hiiiiççç bişiiiciikk annnllaaammaaddııımmm.. (bi an yağmur gibi hissettim kendimi )videolar facebook'tan da izlense aynı şekilde kotadan belirli bir miktar sömürür, eğer burada kastedilen şey daha düşük kalitede olduğu için daha küçük boyutlarda olmasıysa, bunu youtube'da da yapabilirsiniz.. youtube ayarlarında video izleme seçeneklerinde düşük kaliteyi seçtiğinizde her videoda ciddi oranda kilobyte/megabyte tasarrufu yapabilirsiniz..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Ekim-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 26
|
valla bende uploadın kota yemediğini sanıp profilime ve gruba videolar yükledim ve bu ay kotayı aştım.çünkü onun haricinde kotayı aştıracak birşey yapmadım.bu da bir fikirdir arkadaşlar,yükleyin diye link vermektense gruba yükleyip direk izlenmesini sağlayabilirsiniz.ama siz bilirsiniz...
|
| | |
| | #5 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
sevgili elif; bence sen bazı kavramları yanlış biliyorsun.. upload; kendi bilgisayarında bulunan bir videoyu internette herhangi bir siteye yüklemektir ve de kotayı etkilemez.. kotanızı sadece ve sadece download etkiler, download ise internete bağlı olduğunuz süre boyunca gezindiğiniz sitelerden, indirdiğiniz dosyalardan kaynaklanan veri harcama demektir.. bunları göz önüne alıp, tekrar anlatmaya çalışırsan belki biz de anlayabiliriz ne demek istediğini..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| nil sen habire video ekliyon zaten bildiğim kadarıyla :d
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| tabi canım öyledir video manyağı seni :P
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |