![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
| http://rs149.rapidshare.com/files/20...in_Germany.rar rar şifresi:neo1984 01. That's what she said- Were can we go from here (Germany Television) 02. Non Puoi Lasciarmi Cosi (Virgin - Italy) 03. Christmas Time (Zomba recording - Holland) 04. Like a Child (Germany Television) 05. As Long As You Love Me (Soul Solution Mix) 06. If I don't have you/I'll never breack your heart (Germany Television) 07. Let the music heal your soul - Bravo all stars feat. Backstreet Boys 08. Let's have a party (Germany Television) 09. Children of the world (hand in) hand extended version Hand in hand feat. bsb 10. Lay down beside me (Zomba recording - Holland) 11. That's what she said (Live at the Rosie O'Donnell show) Not:resmi bir albüm olmadığı için koydum ayrıca germany television yazanlarda a night without the backstreet boys dvd'den alınma galiba olsun yine de koyayım dedim ayrıca Lay down beside me'nin studio versiyonunu dinlememiştim hoşmuş |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |