![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Dün Howie bir radyo programındaydı... 20 dakikalık bir röportaj.. Howie bayağı şeyden bahsetmiş özellikle Kevinden haber almak isteyenler :d Bu arada bilmediğim bişey öğrendim. Leigh ile Howie bir röportaj sırasında tanışmış sanırsam Leigh bsb fanıymış ![]() not:Howie çocuk üstünde çalışıyorus dio yakında bi jr Sweet d mi gelcek acaba ![]() http://www.4shared.com/file/72641080...owie_KZZP.html
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
| yok, bence yeni albümden bahsediyordur nil, yani ben öyle anladım, ya da öyle anlamak istedim, ya da forumdaki başkalarının öyle anlamış olmasını istedim, ya da saçmalıyorum.. töbe töbe..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
heheheh ![]() ben anlicaamı anladm ![]() ![]() ![]() bi veled daha fena mı ya. Yeni bi erkek bsb jr daha yakında onlara da grup kurarlar ![]() ayıp mı yaa evli adam yapacak tabe çocuk hatun sormuş:kids soon? Howie de Working on it demiş ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
13.25 inci dakikada adam benim bütün hislerime tercüman olmuş (en çok bunu ben mami'ye söylemiştim) adam diyor ki neden i want it that way de 'don't wanna here you' kısmı nick söylemiyor filan o kısmı seyirciden değil backstreet boysdan duymak istiyorum diyor ayrıca adam bi de howie ye soruyor büyün turda orayı nick mi söyledi filan diyor howie de galiba nick söylüyoru bilmiyorum diyor ben o ara kendi solom için hazırlanıyorum diyor bravo diyorum bende howie'ye ama cidden orayı seyirci söylemesin yaaa şarkının en güzel yeri black&blue turda olduğu gibi nick orada deli gibi bağırsın yaaaa |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |