![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
| Bir şarkı daha ratethemusic.com adresinde sunuldu. Ancak 1dakika 43 saniyelik bir klip. Başarılı bir Backstreet Boys çalışması. Full ve tam kalitedeki sürümü henüz çıkmadı. Download etmek için sağ tıklayın ve farklı kaydet'e tıklayın. Backstreet Boys - Any Other Way Şarkının Sözleri: There you go tryin to crash in my dreams again when I'm trying to get over you. I feel (tell) my heart but I can't seem to comprehend A day without you. Now you're gone Got a life But I wear the scars Reminding me by the hour But its time to accept its the way the things are I wish I could but... Can't imagine it any other way Girl without you its only wasted space you're gone and I'll always wonder Why you can't be any other way, any other way. Since you drained all the color out of the sky How am I supposed to feel It's like I'm living in somebody else's life Tell me it's not real.. I cant imagine it any other way Girl without you its only wasted space you're gone and I'll always wonder Why you can't be any other way, any other way. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
|
never gone da 10 dan fazla şarkı sızmıştı yaw albümde olmadı 1-2 si dışında. bunlar bilinçli olaylar zaten, yani bsb şarkıyı istemeden kaptırmıyor. promosyon amaçlı bir şekilde bir radyodan filan yayıyorlar. albüm çıkmadan yavaş yavaş herkese dağılıyor şarkılar bir tür aperatif. black&blue da bile napster a kazaa ya everyone filan düşmüştü farklı versiyonları. bugün herkesin yaptığı bir olay, internette bundan daha iyi reklam olamaz |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
never gone da 10 tane mi sızdı yok artık lebron james durumu var gibi ne bileyim promosyon amaçlı tabiii ama albümü elimize alınca bir çırpıda hepsini dinlemek daha güzel olur herhal dimi???
|
| | |
| | #6 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
ben şahsen My Beautiful Woman ve İncomplete dışında şarkı duymamıştım ve albümü elime alınca inanılmaz bir keyif alarak bütün şarkıları tek tek dinledim bu şarkı böyle bu şarkı daha hızlı filan demiştim bence süpriz olması daha iyi gibi
|
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |