![]() |
| | #1 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
This Is Us albümünde olmayan bir şarkı daha..(kalitelisini bulursanız değiştirebiliriz) Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites! 320kb/sn hali : http://www.mediafire.com/?zxhtfm42omn
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() Konu can11 tarafından (04-Aralık-2009 Saat 00:31 ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
nakaratı süper bi şarkı..evergreen tadı aldım biraz,one in a million karışımı da var accık..sonuç;iyi iyi bu şarkı da güzel,harcanan şarkılardan biri daha işte..
|
| | |
| | #7 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
kesinlikle harcanmış bir şarkı..bari bonus track olsaydı ya..
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| bunu da çok sevdim ben ya. bi yandan seviniyorum böyle güzel şarkıları dinleme zevkini tattığım için, bi yandan da üzülüyorum neden albüme koymazlar ki.. hoş değişik bi şarkı olmuş
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 08-Mart-2009 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 19
|
neden albümde bu kadar iyi parçalar yok ? Mantıksal açıklaması nedir acaba..ekonomik bir çıkar meselesi felan mıdır ki ? Figure You Out Best That I Can Fallen Angel On Without You İnternational .... Neden ?
__________________ ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2009 Bulunduğu yer: Florya,İstanbul Yaş: 16
| ewt ya ... o şarkılara bayılıorum çok gzller ve yeni hayranlar elde edebilmek için gzl şarkılar sayılırlar.. nie hiç bir zaman gzl şarkılar albumde olmuor lift me up ve downpour da gzldi ama albumde deillerdi
__________________ Looking for beauty in a certain Finding the strength inside a gray Maybe I'm heading for a breakdown And maybe that's ok |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |