![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 08-Mart-2009 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 19
|
Never Gone albümüne alınmayan ama o albüme ait olan olay şarkı Backstreet Boys Money.. Çok kısa bir bölümü var 1.30 dakika isteyenler buradan indirebilirler.... http://beemp3.com/download.php?file=2684213&song=Money
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| oho bunların hepsı albumde yer alcaksa bu ısın heycanı hıc kalmadı ya :S sayfanın sag tarafında Please enter code to download mp3 yazıyo. oranın yanında kucuk kutucuga yanında cıkan harf ve rakamları yazıyosun sonrada lınkı verıyo sana
| | |
| | #5 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
hepten tanıyamaz oldum bizimkileri. "umarım bunlar albümde olmaz" dileği benim için eksik kalıyor, umarım bunlar gibi şarkılar albümde olmaz. bigger mükemmel bir şarkı, ama tek. bu da dahil olmak üzere diğerlerini hiç beğenmediğimi üzülerek tekrar söylüyorum. eski kafalı deyin, yaşlanmışsın artık deyin ne derseniz deyin ama ben o eski bsb'yi seviyorum.
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 08-Mart-2009 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 19
|
Dayı bende slow parcaları ile bsb hayranı olmustum ama bu parcalarda ii ya ... Ama bende yeni albümde slow parcaların daha cok olmasını isterdim ..:cry: shape of my heart gibi , Inconsolable gibi var mı baska, keske bi daha öyle sarkılar gelse
| | |
| | #8 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| yahu nolacak böyle bütün şarkıları albüm çıkmadan önce mi dinleyecez. ama olmazki
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
yahu bi kere bu şarkı vardı bende önceden :S eski bi şarkı bu hem de bayaaaaa bi eski :haha:
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |