![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 02-Haziran-2007 Yaş: 26
| http://www.mediafire.com/?sharekey=9...0b206d0e5c3978 http://www.mediafire.com/download.php?iowazpcihya Another unreleased song from Unbreakable :muhahaha:
__________________ ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
hemen indiriyorum, bu gidişle elimizde ikinci bir unbreakable olacak, unreleased şarkılardan oluşan.. melek, çok çok sağolasın ya.. can da bir hafta yok zaten, hemen boşluğu doldurdun.. edit: şarkının başında 9 saniyelik bir boşluk var, bir an kıllandım, melek bizle dalga mı geçiyor diye.. evergreen kadar güzel olmasa da bu da hoş bir şarkı, yine nick vokal egemenliğinde..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
| Alıntı:
ama çok merak ediyo insan bee.. bu seferlik de taşıralım iyice kotayı napam
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
| iyi yapmışın saolasın.. bana faceden gelmedi öle bişi... nereye üye olmak lazım bunun için :d
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #7 (permalink) |
|
merci seda.. harekete geçme zamanı.. eksik kalıp da geç dinlemiyim yeni şarkıları ![]() şarkıyı dinledim nihayetinde.. Nick fazla coşmuşş,yürü bee kim tutar Nick'i :d
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul-çomü Yaş: 23
|
evergreen den daha çok sevdim ben, çok hoş, hayat güzeldir modunda dinliyorum:wub: :86: (farkettimde bu smiley şarkıyla aynı ritimde gidiyor )
__________________ ...acımasızım. |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |