![]() |
| | #133 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
o kendi mesajından bir önceki sayfadaki isteğinin yerine getirilmesi ile ilgili söylemiş onu, geç görmüş mesajı, alıntı da yapmayınca böyle birşey ortaya çıkmış..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #135 (permalink) |
|
sen de öyle bi söylemişsin ki, 'bana ne ya, ben onu tianiefinn için koydum, başkası bakmasın' der gibi.. :kih: (bayıldım ben bu smiley'ye, bol bol kullanırım artık)
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #136 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 29-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 23
|
ben yasemin donna summer ın bu şarkısı bende severim seda saol ya bakmıssın ama benim bahsetigim kız daha gençti bide şarkıyı fransızca söylüyodu, geçenlerde i.e.t.t binerken bi takside çalıyo gidip sorucaktım hangi rodyo diye hani belki radyodan ögrenirim ama son otobüs |
| | |
| | #137 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Yaş: 28
|
sonucta verdıgım sarkı işe yaramıs en azından ejderfunk adlı arkadasım ıcın... ne bıleyım canımcım ya yasemınden beklerken tesekkur u ejderfunk adlı arkadasımdan msj gelınce sasırdım bırden yoksa herkese yardım ıcın burdayız dı mı ![]() bu arada memnun oldum yasemıncım o dedıgın sarkıyı da bulabılsem keske |
| | |
| | #138 (permalink) | |
| Alıntı:
Amel Bent - Ma Philosophie http://www.dailymotion.com/video/x22...hie-clip_music
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |