![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
nickten solo bi şarkı neden kayıt edildi ne zaman kayıt edildi en ufak bi fikrim yok ama güzel şarkı enjoy it http://www.sendspace.com/file/n6jzdv http://www.youtube.com/watch?v=DzKXptTiR38 |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
duyduğuma göre bu şarkıyı nick geçen yaz kaydetmiş siz de biliyorsunuz ki geçen yaz ''nick yeni albüm çıkaracak'' diye söylentiler dolaşıyordu. o sırada kaydettiği bir parça bu bir kaç tane daha varmış sanırım onları da ne zaman dinleriz bilemem bu arada nick manyaklarının buna yorum yapmamasına şaşırdım çok hoş bir parça bi de nick söylemiş yani ![]() paylaşım için sağol can |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| laf bana da geldi galiba ![]() vallahi direk indirdim dinledim, yorumumu yapmayı unutmuşum.. nick söyler de güzel olmaz mı o şarkı ya :wub:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
link öle açılmıo (( ya da silinmiş mi..indirip dinlemek istiyorum bir an önceee..
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| Alıntı:
eline sağlık can teşekkür ettik :muhahaha:
__________________ ![]() | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
teşekkürler yeni link için can şarkı çok güzel beğendim
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| şurda ortağım güzel bir paylaşım yapmış, nick'imi dinlemişim, keyfim yerinde.. bu yüzden benim asabımı bozma lütfen :61:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |