![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
| Justin: Hello Justin : Alo Nick: Hello Nick : Merhaba Justin: Hello Justin : Merhaba Nick (whispering): No, yo, you think it s Justin?! Nick (fısıldayarak) : Hayır, sen Justin olduğunu mu sanıyorsun? Justin: Hello Justin : Merhaba Nick: Yeah, is Britney there? Nick : Evet, Britney orada mı? Justin: Who is this? Justin : Kimsiniz? Nick: This is aaa, this is aa D.J. Kid Nicky. Nick : Ben... Ben DJ Kid Nicky Justin: Man, who is this for real? Justin : Adamım, gerçekten, kimsiniz? Nick:......... put Britney on the phone. Nick : ..... Telefonu Britney'ye ver. Justin:....... Justin : ....... Nick: Stop............... with me, I was wrong.............. ................... ..........still your woman?! Nick : Dur... Britney hala senin kadının mı? Justin: Man, who is this? Justin : Adamım, kimsin? Nick: This is Kid Nicky from 1933............... once, put her on the phone. Put, put Britney on the phone! Nick : 1933.... 'den Kid Nicky. Öncelikle telefonu Britney'ye ver. Telefonu, Britney'ye ver! Justin: Man, who is this? Justin : Adamım, kimsin? Nick: Yo, this is Kid Nicky! Nick : Yo, ben Kid Nicky! Brit (on the background): Justin Brit (arka planda) : Justin Justin: Yo, Kid Nicky, don t! Justin : Sen, Kid Nicky, yapma! Nick: Yo, once put her on the phone Nick : Öncelikle telefonu ona ver Justin: Hey, hold up! Justin : Hey, dur! Nick: Yo. Hey, is this Justin? Nick : Sen, hey, sen Justin misin? Britney: Hello Britney : Merhaba Nick: Hey, is this Justin, Justin s on the phone?................... . Nick : Hey, bu Justin mi, telefndaki Justin mi? Britney: Who is this? Britney : Kimsiniz? Nick: This is Kid Nicky. Nick : Ben Kid Nicky. Britney: Who is Kid Nicky? Justin..I don t know. Who is it? Britney : Kid Nicky kim? Justin... Tanımıyorum. O kim? Nick: Hey, aam a.................. .he wants to go out to date with you, too. You wanna go out to date with him? He likes you look.............. Nick : Hey ben... Kid Nicky seninle çıkmak istiyor. Onunla çıkar mısın? O senin görüşünüşünü seviyor. Britney: Who is this? Britney : Kimsiniz? ................... .. Nick & Mr. X : Who knows?!! Nick & Mr. X : Kim bilir?! Britney (on the back): Hang up phone, please. Britney (arkadan) : Telefonu kapat, lütfen Nick (laughing): Hey! Nick : (Gülerek) Hey! Justin: Man, who is this?................I m serious Justin : Adamım, kimsin? Ben ciddiyim. Mr. X :.............. Mr. X : ........... Nick: Laughing Nick : (Gülüyor) Justin: I m serious, give up, hey! Justin : Ben ciddiyim, kes şunu, hey! Nick: Hey Nick : Hey Britney (on the back): How did he get my number? Britney : (arkadan) Numaramı nasıl almış? Justin: How did you get this number? How did you get this number? Justin : Bu numarayı nasıl aldın? Bu numarayı nasıl aldın? Nick: Can t tell you that, can t tell you that. Nick : Sana bunu söyleyemem, bunu söyleyemem. Mr. X :.................. Mr. X : ........... Nick: Can t tell you that. Nick : Sana bunu söyleyemem. Nick: Hey, put her back on the phone, man! We gotta... we wanna talk to Britney, we don t wanna talk to you! Nick : Hey, ona telefonu geri ver adamım. Biz.. Biz Britney'yle konuşmak istiyoruz, seninle değil! Britney (on the back): Hang up! Britney (arkadan) : Kapat! Justin: Who is this, man? Justin : Kimsin? Nick: We don t want to talk to you, we want to talk to Britney! Nick : Biz seninle konuşmak istemiyoruz, Britney'yle konuşmak istiyoruz! Brit (on the back): Give me the phone! Brit (arkadan) : Telefonu bana ver! Nick: (Laughing) Nick : (Gülüyor) Britney: How did you get my number? Britney : Numaramı nereden aldınız? Nick: I can t tell you, I can t tell you that. Nick : Bunu sana söyleyemem, sana söyleyemem. Nick laughing Nick gülüyor Brit & Justin laughing Brit & Justin gülüyor Nick: Why are you phoney? Nick : Neden yapmacıksınız? Nick: Britney, just... don t hang up, don t hang up! Nick : Britney.. sadece.. Kapatma, kapatma! Beeep Beeep Nick: Man!...... Nick : Adamım!.. http://www.4shared.com/file/10437546...ny_Spears.html
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| evet bunu bende dinlemiştim ama tabiki ingilizcem olmadığı için pek anlayarak dinlememiştim saol tuğçe :wink:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
|
Tamamını arıyorum evet JT ıle Nıckın seslerı benzıyo,burada cok komık Rıca ederım cnmNick : Hey ben... Kid Nicky seninle çıkmak istiyor. Onunla çıkar mısın? O senin görüşünüşünü seviyor. XD
| | |
| | #5 (permalink) |
|
Rıca ederım cnmm Bence uzak dursun Bden Britneyın bugunku hastalıgının tetıklenmesı onunla ayrıldıgı zamana dayanıyo temelı cok uzulmustu ayrıldıgında aldattıgı ıcın
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Yaş: 28
| http://www.youtube.com/watch?v=8Vx3yTG7Olc bu da videosu mukemmel bi şaka olmus ya nasıl da gülüyo Nick im benim :wub:
|
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |