![]() |
| | #3 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
süper süper süper..detaylı yorumu sonraya bırakıyorum, şu an yapılacak en iyi şey bu müthiş şarkının tadını çıkarmak.. ya siz nasıl insanlarsınız ya, her daim şaşırtmayı başarıyorsunuz, harikasınız.. BSB4EVER!!! can sana artık ne diyeceğimi bilemiyorum, forumun yüz akısın, çok çok çok teşekkürler..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| ay çooooooooooooook tşkler can süper bişey bu yaaa süper ötesi bsb olunca allahtan usb de yanımda indirdim evede yükliycem müthiş ötesi çok güzel ne de olsa bsb şarkısı gibisi yok:cry: nick ne de güzel söylüyoooo:wub: |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
böyle denemeye Can kurban giriş kısmı süper ya. dat dat daradara dat hehe.. güzel olmuş beğendim cidden. yenilerini de bekliyoruz doyumsuzuz napalım:WOT:
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
evet sanırım bu undone yeni albümde de yer alacak, umarım evergreen de yer alır.. undone, hmm, yine çok sağlam bir slow olacak gibi geldi bana, geleneksel olumsuzluk öneki içeren bsb şarkılarının son sürümü..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |