![]() |
| | #32 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
Since you drained all the color out of the sky How am I supposed to feel It's like I'm living in somebody else's life Tell me it's not real.. Like we never had a falling out Like the tears had never hit the ground Like you're still here You're still here mami any other way'a mor kısım eklenecek atlamışsınn |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
|
bazen gerçekten adımı sevmiyorum neden mi?????....herksesin günlük haytta kullandıgı bir isim hatta...nerdeyse dört mevsim kullanılan bir adım var......ve bunu deliler gibi aşık oldugum kişi günlük haytında ve şarkı sözlerinde bile ama hiç aklına gelmiyor hiç hissettmiyor ben onu iliklerime kadar hissederken ona olan sevgimi.....hiç düşünmüyor.....ne kadar acı bişey aslında anlatamam sadece bir kerecik duysa bile yeter yaaaa........:cry3::cry3::yagmur: Nick: In a downpour feel the rain Feel the rain, oh oh ...............................................:ya ğmur:...................:cry3:.......
__________________ |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |