![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
| There's a world of difference when faith is in a heart İman kalpte olduğunda, orada dünya kadar fark olur It stands out like sunlight Gün ışığı gibi aydınlatır Life becomes so dark Yaşam (Dünya) karanlıklaşır And when those around me ask me why I dare to dream Ve tüm bunlar olduğunda bana cesaretimin nedeni sor Or why I love or why I sing Ya da neden sevdiğimi ya da neden şarkılar söylediğimi My answer is You Cevabım Sensin My answer is You Cevabım Sensin You're the hope that my heart is holding on to Sen kalbimin tutunduğu umutsun Skeptics won't understand Şüpheciler bunu anlayamaz It's strange from the world's point of view Bu dünyasal bakış açısından farklı My answer is You Cevabım Sensin They might find it incredible to belive what I can't see Görmediğim şeye inanmamı akıl almaz bir şey olarak görürler, They might think it's foolish Bunun aptalca olduğunu düşünürler Or even say it's weak Veya bunun bir zayıflık olduğunu söylerler I want to live my life so differently because of faith İman sayesinde ben hayatamı çok farklı yaşamak istiyorum If it causes them to question, for me to say Eğer bu onların sorusu olacaksa, şunu söyleyebilirim My answer is You Cevabım Sensin My answer is You Cevabım Sensin You're the hope that my heart is holding on to Sen kalbimin tutunduğu umutsun Skeptics won't understand Şüpheciler bunu anlayamaz It's strange from the world's point of view Bu dünyasal bakış açısından farklı My answer is You Cevabım Sensin You're the reason I'm alive Yaşam sebebim sensin For every good thing in my life Hayatımdaki her iyi şey için My answer is You Cevabım Sensin My answer is You Cevabım Sensin You're the hope that my heart is holding on to Sen kalbimin tutunduğu umutsun Skeptics won't understand Şüpheciler bunu anlayamaz It's strange from the world's point of view Bu dünyasal bakış açısından farklı But my answer is plain and it's simple, Lord Ama benim cevabım sade ve basit, Tanrım My answer is You Cevabım Sensin |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |