![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
| For just a moment I wish I could have been there Sadece bir an için bile orda olmayı dilerdim To see Your first step, hear Your very first word İlk adımını görmek, ilk sözünü duymak Tell me, did You ever fall and scrape Your knee? Söylermisin, hiç yere düşüp dizlerini incittin mi? Did You know Your wounds would one day heal the world? Senin yaralarının bir gün dünyayı iyileştireceğini biliyormuydun? For just one moment Sadece bir an için I wish I could have seen You growing Seni yetişirken görmek isterdim, Learning the ways of a carpenter's son Marangoz'un çocuğunun yollarını öğrenerek Just a little boy gazing at the stars Yıldızlara gözünü diken küçük çocuk Did You remember creating every one? Yarattıklarını hatırladın mı? If you passed by, would I have seen a child or a King? Eğer görmediysen, ben bir çocuk mu gördüm yoksa bir Kral mı? Would I have known? Bilebilir miyim? I wish I could have been there Orada olmayı dilerdim My only wish is to see You, face to face Tek dileğim seni görmek, yüz yüze Wish I could have been there Orada bulunabilmeyi çok isterdim Just to see You, Jesus, face to face Sadece Seninle görmek için, İsa, yüz yüze For just a moment Bir an için I wish I could have been there Orada bulunmayı isterdim When You left Your footprints upon the waves Sen ayakizlerini dalgaların üzerinde bıraktığında To walk along beside You and never look away Senin yanında yürümek ve başka yere bakmamak Just Your whisper and the wind and sea obey Sadece senin sözünü, rüzgarı ve denizi dinleyerek To see You feed the people Senin insanları doyuruşunu görerek, To feel Your healing in Your touch Şifa veren dokunuşunu hissederek I wish I could have been there Orada olmayı dilerdim My only wish is to see You, face to face Tek dileğim seni görmek, yüz yüze Wish I could have been there Orada bulunabilmeyi çok isterdim Just to see You, Jesus, face to face Sadece Seninle görmek için, İsa, yüz yüze To hear you pray in the garden alone, Laying down Your will with each tear O bahçede diz çöküp gözyaşlarıyla sen tek başına dua ederken To see You walk that lonely road, Willing to die for me Benim için ölmeyi seçerek o yolda tek başına yürürken And in that moment, I know I should have been there Ve o an da orada olmam gerektiğini ben bilirken You took my cross and gave Your life Sen benim çarmıhımı yüklendin ve yaşamını verdin And you live again, oh Ve sen ölümden dirildin! And You live again! Yaşıyorsun! I wish I could have been there Orada olmayı dilerdim My only wish is to see You, face to face Tek dileğim seni görmek, yüz yüze Wish I could have been there Orada bulunabilmeyi çok isterdim Just to see You, Jesus, face to face Sadece Seninle görmek için, İsa, yüz yüze Someday I'll be there, I'm gonna be there Bir gün orada olacağım, orada bulunacağım I'll see Your face, Your mercy, Your grace Yüzünü göreceğim, merhametini, lütfunu Someday, someday Bir gün, bir gün I'm going to see You, Jesus Seni görmeye gideceğim, İsa Face to face Yüz yüze |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 07-Şubat-2011 Yaş: 29
|
sözler çok güzel!
__________________ şarkı sözleri |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |