![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
evet arkadaşlar bundan böyle dinlerken ağladığınız ama bi yandan da 'ulan acaba bu bizimkiler bu şarkıda ne diyo, aj küfretmiyodur inş..(haşa)' diye kıllandığınız şarkıları buraya yazabilirsiniz, ben de ve hatta isteyen başkaları da yetiştirebildiğince çevirecektir..bilgilerinize..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
tamam anlayacağımı anladım ben saygılar..
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
noluyo ya ben kimseye bişey anlatmaya çalışmadım, herkes lafı biyerlere çekmiş..çok mu nükteli konuşmaya başladım ne? yanlışlıkla haberimin olmadığı bir mevzuda bi yerlere dokundurdum zannımca.. bugün işler kesat, kepenkleri indirip gitsek mi ne? (hah burda nükteli konuştum işte, istediiniz yere çekin)
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 27-Ocak-2008 Bulunduğu yer: iZMİR Yaş: 29
|
Herkese Selamlar; Ben ilk albümden ''I'll Never Break Your Heart''ın Türkçe sözlerini arıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Saygılarımla..
__________________ O. ÇELİK Bostanlı. Karşıyaka/İZMİR |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Çaylak Üye ![]() Üyelik tarihi: 25-Kasım-2007 Yaş: 23
|
cooooooooookkkkkk sevgili cevirmenimiz cemal ve diğer arkadaslar eğer love is,panic,ve my beautiful women in da türkce sözlerini bizimle paylaşırsanız cok sevirim ![]() heee bide nowhere to go olsa süper olurdu walla |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
| Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |