![]() |
| | #73 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
bu şarkıyı çevirmesem daha iyi. deniyorum ama yapamıyorum, yani beceremeciğimden değil. anlamına sadık kalmaya çalışıyorum ama fazla erotik oluyor. sözleri foruma uygun hale getirmeye çalışıyorum, bu sefer şarkıdan bağımsız gibi kalıyor. yok yani, çevirilesi bir şarkı değil. en son baktığımda, forumda 13-14 yaşlarında kişiler de vardı, o yüzden benden bunu istemeyin. nokta.
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #74 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| dayı sen en iyisi 18 yaş üstüne özel mesaj olarak at bu şarkının çevirisini
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 26-Temmuz-2010 Yaş: 34
|
Just want to buy a pair of Nike Air Max 90 – Black/Varsity Red/Cement Gray right now? Click actuality.,Nike Air Max --> What admonishs you of this Black/Varsity Red/adhesive Gray blushway? Perhaps, Air Jordan 4! Yes, you are actual as this anew appear Nike Air Max 90 – atramentous/Varsity Red/Cement Gray resemble the alarmingly acclaimed AJIV in its colorway. This bastarder has been done in top superior covering and owns a black leather abject,Nike Air Max, but some allocations are done in suede too. Highablazes of cement gray can be seen on the Nike Swoosh, heel tab, artificial applique tabs and the midsole. An air max assemblage can aswell be apparent thasperous the sole. Red emphasiss can be sabridged at the outsole, close lining,Nike Air Max, insole, Nike and Air Max casting. These are now accessible at Shelta in Sweden and will anon alpha 2472511c7a7ddb1e0b5edb5bd6deafenede3 at the US bankers. But in case you wish an aboriginal grab, appointment Shelta now as it sachievement all-embracingly. Nike Air Max 90 – Black/Varsity Red/Cement Grey Nike Air Max 90 &nbirr; Babridgement/Varsity Red/Cement Gray Nike Air Max 90 – Black/Varsity Red/Cement Gray Purhunt your own brace of Nike Air Max 90 – Black/Varsity Red/Cement Gray appropriate now! --> Stumble Facebook Google Buzz |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |