![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Yaş: 28
|
Bebeğim gözyaşlarını sil Çünkü seni ağlarken görmek istemiyorum Benim kötü çocuk olduğumu düşünmeni istemiyorum Bazen bazı şeyler söylüyorum Ama gerçek anlamda değil En son istediğim şey senin bana kızgın olman Biliyorum biliyorum ne yapmam gerektiğini Seni nasıl güldüreceğimi Dudaklarımı burnuma değdiririm Gözlerimi şaşı yaparım ta ki kör olana kadar Kör olana kadar Ne zaman üzgün olduğunu düşünsem hemen komik bir surat yaparım (komik bir surat yaparım) Seni kızdırıyor olsam bile hemen komik bir surat yaparım (komik yüzümde) Güldüğün zaman hoşuma gidiyor (gülmeni seviyorum) Sevindiğin zaman hoşuma gidiyor (sevindiğini seviyorum) Sende bana aynısı yaptığın zaman hoşuma gidiyor hadi seninde komik yüzünü göreyim Beni gıdıklıyor senin beni güldürmeye çalışır olmaman Çünkü ikimizde biliyoruz ki sen göründüğün gibi sert değilsin Gülmek istediğini biliyorum (hadi) Gülmek istediğini biliyorum (hadi) Gülmek istediğini biliyorum hadi Benimle gül hadi Ne zaman üzgün olduğunu düşünsem hemen komik bir surat yaparım (komik bir surat yaparım) Seni kızdırıyor olsam bile hemen komik bir surat yaparım (komik yüzümde) Güldüğün zaman hoşuma gidiyor (gülmeni seviyorum) Sevindiğin zaman hoşuma gidiyor (sevindiğini seviyorum) Sende bana aynısı yaptığın zaman hoşuma gidiyor hadi seninde komik yüzünü göreyim Bana dil çıkartırsın Bende sana dil çıkarırım Gözlerini devirirsin Ve ben sana gülerim Sen benden nefret ettiğini söylersin Bense seni sevdiğimi Ne yaparsan yap sana kızgın kalabilirim Ve sende bana kızgın kalabilirsin Bu yüzden ne yapacağız Komik surat yapacağız Ne zaman üzgün olduğunu düşünsem hemen komik bir surat yaparım (komik bir surat yaparım) Seni kızdırıyor olsam bile hemen komik bir surat yaparım (komik yüzümde) Güldüğün zaman hoşuma gidiyor (gülmeni seviyorum) Sevindiğin zaman hoşuma gidiyor (sevindiğini seviyorum) Sende bana aynısı yaptığın zaman hoşuma gidiyor hadi seninde komik yüzünü göreyim umarım dogru cevırebılmısımdır serelım yorumunu beklıyorum duzeltme de yapabılırsın :17: |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |