![]() |
| | #221 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 18-Ocak-2008 Bulunduğu yer: Istanbul
| nick resmen çökmüş ya:S aşırı zayıf görünüyo ve çok beyazlaşmış ayrıca saçlarıda hastalıklı bi hava vermş iyice:S yoksa gözüme mi öyle gözüktü, özellikle ilk resimde:S inşallah öyledir:S
__________________ ------------------------------------------ ------------------------------------------ |
| | |
| | #223 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Temmuz-2007 Yaş: 21
| harbi yaaa o çocuğun yüzü neydi öle hortlak görmüş gibi bir deri bir kemik kalmış zaati boynu kopacak neredeyseeee (ahhhh canııımmmm ya biri şu çocukla ilgilensin yaaaa çorba filan yapın olmadı makyaj yapın ne hale gelmişşş yavrucakkk ben onun yanında olcamda bu halde dışarı salcam ayıp vallllla...
__________________ Varlığımı bu denli sorgulayanlar Umarım yokluğumla mutlu olurlar... |
| | |
| | #224 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 02-Haziran-2007 Yaş: 26
| Nick hakkında buaralar konuşmayı sevmiyorum ama gayet iyi geldi o uzun zamandır kilosunu korumaya çalışıyor yorgun konser falan kendinen ağır sevgilisi var obez ve hastalıklı birine benziyor bunu nasıl taşıyor anlamıyorum
__________________ ![]() |
| | |
| | #225 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 31-Mart-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 26
|
ben hep nick'i kilolu seviyorum.her haliyle ona sevgim sonsuz ama bence nick'e kilo yakışıyor .yanakları tombul tombul olunca okadar sevimli oluyor ki ![]() hep diyorum acilen kilo alması lazım diye lakin tam tersi bir durum söz konusu.zayıf haliyle mutsuz hasta gibi bir havası var
|
| | |
| | #227 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Temmuz-2007 Yaş: 21
| oysa yakın geçmişteki konser görüntülerinde çok hoş çıkmış jennifer ile çekindiği fotolardada süper hasta filan mı oldu acaba.. (allah korusun)
__________________ Varlığımı bu denli sorgulayanlar Umarım yokluğumla mutlu olurlar... |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |