![]() |
| | #1 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
| 10.04.2010 - Napa Valley Acoustic Concert & Red Carpet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() Konu nicklover(: tarafından (11-Nisan-2010 Saat 18:18 ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| resimler süper nick süper çarpıldım yine nick'e bakarken yaaa ![]() ![]()
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 28-Mart-2008 Bulunduğu yer: ankara,66 vatan 06 mekan Yaş: 20
|
nick zayıflamış görmeyeli... tam BOY olmuş bunlar ![]() beğendim...
__________________ __________________________________________________ _ ![]() Bir AdaM İki KaDın.. sadece yakın arkaDaşlar.. Ama SusaN ise Yine Hep BEN..!! HeR sÖzÜmÜz dUdAkLaRdA gÜlÜş OlDu DöNmEk İhtİmAlİ yOk aRtIk O gÜlÜşLeR dÜş oLdU |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2009 Bulunduğu yer: Florya,İstanbul Yaş: 16
|
Bunlar spr paylasim icin tesekkurler gozlerimi nick in uzerinden alamadim resmen
__________________ Looking for beauty in a certain Finding the strength inside a gray Maybe I'm heading for a breakdown And maybe that's ok |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 17-Nisan-2010 Yaş: 27
|
Hayatımın En güzel anlarını Bsb ye borçluyum.İlk albümleri çıktığında okul çıkışı arkadaşımla hemen müzik markete geçtik.O heyecanla yetişmeye çalışırken albüm satılır kalmaz diye arkadaşım bu ne nereye koşturuyorsun demişti.Hiç unutmam. Markete girdiğimde karşımda merketin enine boydan boya raf ve rafta 5 katlı ve full bsb nin albümüyle donatılmıştı.Param çıkışmıyor diye neredeyse ağlayacaktım.ve üstünü arkadaşım tamamladı albümü aldım.O an oranın sahibi çok şanslısın dedi.çünkü o albümü alan ilk kişiydim ve ynında bir tanede hediye verdi..Ne kadar güzeldi benim için.İlk albümlerinden en sevdiğim şarkıları quit playin' games with my heart ve nobody but you.Kısacası bsb lerle büyüdüm.Ve ömrümün son nefesine kadar da dinlemeye devam edicem..En büyük aşk varsa müzik adına.O da BACKSTREET BOYS.(i want it that way size armağan şarkım olsun.)
|
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |