![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
arkadaşlar aj in fotoları burada geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel ![]() ![]() ![]() dewamı gelecekk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dewamı Ekliyoruz işte biraz sabır ![]() Benim favori Aj avatarım.. ![]() bunlarda benden... ![]() bunlarda benden ![]() ![]() ![]() ![]() 2 yeni aj avatarı ![]() ![]() ..................... .................... ....................... ![]() ![]() ........................ aşşşşkııııııımmmm alex j. buraya da yenıler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buyrunnn..avatar ve imza takımı ![]() ![]() ![]() bunlarda diğer avatar ve imzalar:... ![]() ![]() ![]() ![]() iştee size yineeee aj ![]() ![]() ![]() bu avatar çokk hoşş yaa..komiğime gitti yüklim dedim...aj çok tatlı ![]() bunu imza yapmaya cesareti olan varsa yapsın (imzadaki sözler için :muhahaha: ) ben yapıcam walla mami atmazsın beni forumdan di mi yaaa sapık filan diilim bu arada yanlış anlamaın :muhahaha: herşey aj için :muhahaha: ![]() yine aj imzaları...........serell yetişşşşşşş:muhahaha: :muhahaha: :haha: ....................... imzalar ve avatarlar.......... ![]() ................. Benden Aj avatarları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() walla süper yaaa eline sağlık ![]() ![]() önemli değil arkadaşlar =) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() serelimmmm baaaaaaaaaaakk bunlar senin için ![]() ![]() ..................... devam ediyomm yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() serelim baaaaaaak serel yetişşşşşşşşşşşşş ![]() ![]() Devam ediyommmmmm![]() 1. hareketli ![]() :muhahaha: :muhahaha: :muhahaha: 2 tanesi kalmışş ![]() ![]() bende koycaktım ama vazgeçtim kaldıramıorum bu kadarını walla aj çok oluo yaaa neyse yinede saol eylül ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şimdide avatarlar ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
arkadaşlar bi değişiklik yaptım aj in avatar ve imzalarını artık burada toplicaz eski konudaki mesajları birleştirdim oraya sadece resimleri koycaz buraya ise avatar ve imza..mesajlarını birleştirdiğim arkadaşlar; SEDA CARTER,ANGELNİCK,BACKSTREET BOYS,GREEN VE AJSRLBSB TEŞEKKÜRLER |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 12-Aralık-2007 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 21
| Alıntı:
__________________ | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |